Un motociclist băut și fără permis a fost rănit după ce s-a lovit de un autobuz pe Corneliu Coposu

Un motocilist a fost rănit în urma unui accident rutier ce a avut loc pe strada Corneliu Coposu. Din primele informații oferite de martori, motociclistul s-ar fi lovit de spatele autobuzului. Se pare că acesta era și băut la momentul producerii accidentului. 

O autospecială și un echipaj SMURD au intervenit în jurul orei 19.50 pentru a acorda asistență medicală de urgență unui tânăr, rănit în urma unui accident rutier produs pe strada Corneliu Coposu din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit un moped și un autobuz avariate la locul accidentului, iar conducătorul mopedului în stare de inconștiență.

Pompierii au acordat primul ajutor calificat și au preluat persoana rănită folosind echipamentele din dotare, astfel încât să nu-i agraveze leziunile suferite.

Acesta a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la spital.

UPDATE:

La data de 10 august a.c., în jurul orei 20.30,  s-a produs un accident rutier pe strada Corneliu Coposu, din municipiul Cluj-Napoca. 

Din primele informații, conducatorul unei motociclete în varsta de 27 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce se deplasa pe strada Corneliu Coposu, a intrat in coliziune fata-spate cu un autobuz care se afla oprit in statie. 

În urma testării cu aparatul etilotest, tânărului i-a reieșit o concentrație de 0.80 mg/l alcool pur in aerul expirat. 

Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat ca acesta nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei.

Adauga comentariu