Un microbuz ISU cu semnalele luminoase în funcțiune s-a răsturnat pe Bulevardul 1 Decembrie după ce a fost lovit în intersecție de o altă mașină. Transporta 14 persoane reîntoarse din Franța

Seara aceasta, în jurul orei 18.45, a avut loc un accident rutier la intersecția străzilor Garibaldi și 1 Decembrie, între un microbuz al ISU și un autoturism.

Din primele informații, oferite de către IPJ Cluj, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat de 30 de ani, din comuna Bontida.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testați, nu au consumat alcool.

Conform informațiilor oferite de către ISU Cluj, „microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franța), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriații. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locațiile de carantină”.

Accident rutier intre un microbuz ISU si un autoturism

Foto&video: Facebook Info Trafic Cluj

Adauga comentariu