Un jucător de bază de la CFR Cluj, exclus din lot după ce a fost prins în cameră cu o femeie înainte de meci. Nu, nu jucau FIFA 19

Probleme disciplinare pentru un fotbalist de bază de la CFR Cluj. Dan Petrescu l-a exclus din lot pe Damjan Djokovic după ce croatul a fost prins în cameră cu o femeie în noaptea dinaintea Supercupei României, pierdută de clujeni în fața Viitorului, scor 0-1. 

Conform Gazetei Sporturilor, absența lui Djokovic din partida tur de la Astana, din Liga Campionilor, a fost cauzată de această, des întâlnită la fotbaliști, abatere disciplinară și nu de „probleme musculare”, așa cum au susținut oficialii echipei. Sub protecția anonimatului, o sursă din cadrul clubului a dezvăluit că adevărata supărare a lui Dan Petrescu o reprezintă faptul că Djokovic a fost prins în camera de hotel, în noaptea premergătoare Supercupei, cu o femeie. Cel mai sigur, nu jucau FIFA 19 pe Playstation 4. "Damjan e un jucător foarte bun și nu e însurat. Nimeni nu poate să-i reproșeze nimic. Ar fi trebuit doar să găsească și el alt moment", au citat cei de la GSP. 

Președintele grupării din Gruia, Marian Băgăcean, a negat informația: ”Nu e nimic adevărat din această poveste. Nu știu de unde tot scoateți aceste lucruri”. 

Damjan Djokovic nu este nici primul, nici ultimul fotbalist care nu poate rămâne abstinent înaintea unui meci de fotbal. De la CFR, la FCSB, la Real Madrid, fotbaliștii sunt faimoși pentru modul în care „sărbătoresc”. Tocmai de aceea au fost inventate regulamentele de ordine interioară, în urma cărora sportivii plătesc diferite amenzi, în funcție de abatere. 


Adauga comentariu