Un Învăţământ încremenit în minciună și neperformanță care nu vrea să se reformeze

Comentarii

Claudia

09.07.2017 14:33

Pe același plan este și problema programelor școlare, ce îi invățăm pe copii?Se tot revizuiesc programele și se fac din ce în ce mai proaste si mai stufoase.Manualele sunt execrabile, caietele speciale scumpe și multe foarte proaste.Gradațiile de merit, în loc sa ajunga la cei care chiar merită, ajung la persoane care nu-și fac datoria la catedră dar au tot felul de activități "extra", punctate pentru obtinerea gradției. Inspectorii școlari și directorii, făra excepție, sunt abonati la gradațiile de merit, care reprezintă un plus la salariu de 25% pe o perioadă de 5 ani.  

Nicu

09.07.2017 17:27

Ma intreb, ca parinte de copil gimnazial, oare programa nu e facuta ca sa incurajeze meditatiile? E groaznic, pur si simplu o idiotenie.

dragos

09.07.2017 15:46

Da, dar directorii nu au ei insisi elevi cu performante la olimpiadele judetene, nationale sau poate chiar internationale; dar ei isi aloca toate premiile scolii, ale altor profesori si asa isi fac punctaje mari. Nu stim cum este permis asa ceva. Daca cer gradatie ca directori, sa-si faca punctajul dupa performantele scolii, dar daca cer ca profesori, ar trebui punctat strict ce rezultate au ei ca profesori - ca doar au si ei cateva ore... Ca le fac, ca nu le fac, asta este o alta poveste!!!

Adauga comentariu