Un ghiozdan cu droguri, descoperit într-un canal din Turda

Angajații Companiei de Apă Arieș au fost solicitați să desfunde un canal pe strada Rapsodiei din Turda doar că pe lângă „mizeriile” obișnuite au găsit și altceva.

Potrivit primelor informații ar fi vorba despre un rucsac care ar conține droguri. Aceștia au sesizat mai departe poliția care a trimis un echipaj în zonă pentru a face investigații.

„La data de 31 august a.c., Poliţia municipiului Turda a fost sesizată cu privire la faptul că într-un sistem de colectare a apei pluviale, din municipiu, a fost ientificat un bagaj de mână, abandonat. La faţa locului, poliţiştii au identificat o geantă tip rucsac. În urma controlului bagajului a fost identificată o folie de plastic cu aproximativ 1 kilogram de substanţă solidă, susceptibilă de a fi interzisă, precum şi alte 10 pliculeţe cu un conţinut similar.  Bunurile depistate la faţa locului au fost ridicate în vederea înaintării către D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Cluj, spre competentă soluţionare” informează IPJ Cluj, potrivit turdanews.net

Adauga comentariu