Un fost judecator din Cluj, dat afara de CSM din magistratura, se ascunde curajos de anonim dupa blogul Grai de Cluj, ce s-ar vrea ziar. In 2008, ca jude, s-a batut cu fosta iubita, tot magistrat, pe holurile Palatului de Justitie

Bredpitul din imagine se numeste Sergiu Leon Rus si, de cand a fost exclus (a doua oara din magistratura), se ocupa cu statul pe facebook dupa conturi anonime... sau cu scrisul de articole nesemnate pe domeniul .ro graidecluj.ro unde abereaza vrute si nevrute, ca un neziarist ce este.

Natanaul este de o ipocrizie fetida. De exemplu, de pe contul asta de facebook ce ii apartine, balalaul scrie tot ce ii vine pe tastatura, facandu-i pe unii ziaristi umflati/grasi/unsurosi.

Dupa cum puteti vedea, domnul Sergiu Leon Rus are si de ce sa dea lectii: e slab ca o bila de osanza, uleios ca un lubrifiant de la Durex, ceafa lata aferenta unui caracter atat de inalt, gatlegaul abia cuprinzand augustu-i grumaz.

Nu comentam nevoia de aliasuri pe internet, un psihiatru bun ar putea da niste explicatii, dar trebuie sa insistam pe aceasta placere a domnului Rus de a sta ascuns in dulapurile Internetului si de a privi prin gaura cheii. 

De exemplu, acest Leonel Mefi al jurnalismului prost inteles, are un blog pe la spate:

 

... unul pe fata, unde se autointituleaza judecator, ceea ce nu mai este, intr-o dementa media pe care numai iehovistii o mai au:

... si un pseudo ziar, anonim si solitar, unde redactia e compusa din el si din demonii lui Leon Rus si unde se scriu diverse chestii de o importanta cosmica. Aici, Leonel ii arde doua Halepei, e atat de dur in afirmatii, ca Halepa s-a sinucis de rusine.

Ca orice fetisist media, obiectul afectiunii lui Sergiu Leon Rus il constituie propria persoana. Iata un exemplu frumos de autolingere in cur in care fostul judecator vorbeste cu "ziaristul" Leon Rus sa contureze un interviu cu sindrom de personalitate multipla si sa si-l autopublice la "gazeta". Nu e de ras, fratilor, e de consultat.

 

Toti fostii colegi ai lui Leonel il considera un om dificil, dar inteligent, insa cu multe doage lipsa si foarte violent. Caracterizarea asta ne duce cu gandul la tratatele de educatie medicala unde gasim foarte frumos explicate lucrurile:

"In categoria tulburărilor anxioase este încadrată şi tulburarea obsesiv-compulsivă, caracterizată de obsesii (idei, gânduri, impulsuri sau imagini persistente care sunt experimentate ca intrusive sau inadecvate şi care cauzează anxietate sau detresă marcată) şi compulsii (comportamente repetitive sau acte mentale al căror scop este acela de a preveni sau reduce anxietatea sau detresa şi nu cel de obţinere a plăcerii sau a gratificării).

Cele mai frecvente obsesii sunt gândurile repetate în legătură cu contaminarea, dubitaţiile repetate, necesitatea de a pune lucrurile într-o anumită ordine, impulsuri agresive şi oribile şi imagerie  sexuală.  Acestea  nu  sunt  simple  temeri  în  legătură cu problemele reale de viaţă, iar individul încearcă de regulă să ignore sau să suprime astfel de gânduri sau de impulsuri, ori să le neutralizeze cu un alt gând sau acţiune (compulsie)".

Ohoooo, si aici avem marfa cat china. De exemplu, obsesia cu contaminarea si imageria sexuala.

Un ziarist pe bune cu care Leon Rus s-a cam certat are o inregistrare audio cu fostul judecator pe cand INCA era judecator, in care Leon Rus descrie intr-un limbaj incredibil de vulgar un episod ce nu a fost niciodata confirmat, fiind doar o plasmuire de-a sa, si anume ca in anii trecuti ar fi surprins doi judecatori tragandu-si-o pe dosarele dintr-un birou al Curtii de Apel. In inregistrare, pe atunci inca judecatorul Leon Rus spunea ca a cerut la ITM sa vina sa decontamineze biroul respectiv, ca el nu mai poate lucra, ca acolo sunt stropi de material seminal si alte aberatii rostite obsesiv. Vom publica daca domnul Leonel vrea si dovada ca a aberat la ITM cu cererea sa si ca a luat cu flit de la institutie.

Impulsuri agresive? Haha, ba chiar lovituri agresive.

In decembrie 2008, Romania Libera titra:

Ati inteles, da? Pe atunci JUDECATOR, Sergiu Leon Rus s-a batut in timpul serviciului pe coridoarele Palatului de Justitie cu fosta iubita, si ea judecator.

Este si motivul pentru care Leon Rus a fost exclus din magistratura pentru prima oara. Ca el e detinatorul unui trist record pe Cluj, avand doua excluderi. In mai anul acesta, CSM i-a dat al doilea sut in cur, pentru repetatele atitudini nedemne:

“În şedinţa de azi, 9 mai, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii „a admis acţiunile disciplinare conexe exercitate de Inspecţia Judiciară împotriva judecătorului Sergiu Leon Rus, judecător în cadrul Curţii de Apel Cluj, în prezent suspendat din funcţie”, transmite CSM.

În temeiul prevederilor art.100 lit. e) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, s-a aplicat domnului judecător sancţiunea disciplinară constând în excluderea din magistratură pentru săvârşirea abaterilor disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a)  şi c) din acelaşi act normativ – «manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu», respectiv: atitudinile nedemne în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi, celălalt personal al instanţei sau al parchetului în care funcţionează, inspectori judiciari, avocaţi, experţi, martori, justiţiabili ori reprezentanţii altor instituţii”, arată cei de la CSM.

Cum a putut omul asta sa stea in instante atata, la ce probleme de comportament are (ca sa nu ne gandim si al altele)? Nu stim.

Stim insa ca omul are nevoie de ajutor specializat. Leon Rus a trecut de la etapa de mujic - vezi textul meu de AICI - la etapa in care hartuieste ziaristi si ii ameninta. 

Apropo, Leoane, cand ne dai in judecata? Hai, ca abia astept!

Comentarii

hater

12.07.2018 13:45

Vedeti ca va da in judecata, si se angajeaza tot pe el sa se reprezinte :) Astfel de specimene au fost judecatori la un moment dat, ce sa mai zici.

Adauga comentariu