Un dinozaur fesenist, trimis în Parlament de PNL Cluj, își admonestează colegul pentru îndrăzneala de a pune întrebari unui ministru PSD. Opoziție te iubim, “că ca tine nu găsim”!

Deputatul PNL Pavel Popescu a scris miercuri pe Facebook că unul dintre colegii săi de partid, Florin Stamatian, i-ar fi recomandat "să nu mai pună întrebări tâmpite" la audierea ministrului desemnat pentru Sănătate, informează site-ul Hotnews.ro. Popescu l-a întrebat pe ministrul Florin Bodog de unde va avea guvernul banii necesari să construiască un spital republican și opt spitale regionale.

Pavel Popescu este românul care a adus medici norvegieni pentru a trata victime de la Colectiv. El a candidat la parlamentare din partea PNL Timiș.

Florin Stamatian este unul dintre managerii de spital cu mare vechime. El a condus peste un deceniu clinica de Ginecologie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă și a înființat un cabinet particular de obstetrică și ginecologie.

Postarea lui Pavel Popescu:

La întrebarea: "De unde veți lua cei 2,8 miliarde de euro necesari pentru construirea spitalului republican din București și a celor 8 spitale regionale?", domnul Florin Bodog a refuzat să îmi răspundă.

Dragi români, acești bani nu există. Pentru că programele de guvernare PSD au fost mereu minciuni colorate în poze frumoase.

P.S. Poate trebuia să-i fi ascultat sfatul colegului meu Florin Stamatian care mi-a recomandat să nu mai pun întrebări tâmpite de genul celei de mai sus. Că doar facem "opoziție".

 

Adauga comentariu