Un clujean satul de indolenta lui Emil Boc ii cere acestuia demisia

In pragul sarbatorilor de iarna tot mai multi cetateni isi arata nemultumirea fata de atitudinea Primariei privind starea santierelor din oras si intrarzierea cu care acestea sunt finalizate. Clujenii satui sa dea cu masinile prin gropile din oras sau sa isi caute zeci de minute locuri de parcare ii cer primarului Emil Boc sa lase liber fotoliul de primar si sa demisioneze. 

Inca de la inceputul verii strada Baritiu si spatiul din fata Operei Maghiare se afla in santier. Dupa mai bine de cinci luni lucrarile nu sunt inca finalizate, motiv ce a starnit indignarea mai multor clujeni. O parte dintre soferii clujeni cer socoteala firmelor care au executat refacerea tramei stradale si reclama faptul ca s-a lucrat de mantuiala pe portiunea de drum dintre Podul Garibaldi si Sala Sporturilor Horia Demian.

“In atentia firmei Kiat. Oare cand aveti de gand sa se lucreze serios? De mai bine de cateva luni tot lucrati la asfaltul dintre Podul Garibaldi spre Sala Sporturilor si tot nu ati lucrat ca lumea. Doua frumoase guri de canal care nu sunt aduse la nivel, cum se face curba de pe pod spre Sala Sporturilor, produc disconfortul clujenilor si ne aduc aminte ca traim intr-un oras in care se lucreaza de mantuiala. Mai instruiti-va muncitorii domnilor sau daca nu, sa va ajute Dumnezeu sa va bucurati si voi de acest disconfort”, s-au adresat pe siteul domnuleprimar.ro un grup de soferi nemultumiti.

Nemultumiti de faptul ca piateta din fata Operei Maghiare este in santier de mai bine de jumatate de an, motiv pentru care traficul este serios afectat in zona, o parte a soferilor clujenilor ii cer demisia primarului pentru lipsa de implicare si a tergiversarilor repetate privind termenul de finalizare al santierelor din oras. Azi pe santierul din fata Operei Maghiare, insa, trei specialisti topografi, patru muncitori si doi supraveghetori isi dadeau cu parerea sprijiniti fie in teodolit, fie de gramezile de borduri ce urmeaza a fi montate.

“Domnule primar, nu credeti ca de la inceputul verii ar cam fi destul batjocura pe care ne-o administrati pe strada Baritiu si in fata la Opera Maghiara. Pentru reabilitarea parcarii din fata Operei Maghiare chiar este nevoie de multe luni insiruite pentru o suprafata mai mica ca si un teren de fotbal. Strada Baritiu o tineti bombardata de si mai multa vreme. Atitudinea dumneavoastra de prost gospodar ne cam satura. Nu acceptam scuze de genul ca constructorul asa si asa intarzie. Faceti-va ordine in ograda dumnavoastra ori dati pozitia dumnaavoastra de interes la altcineva care ar face cu mai multa demnitate meseria de Primar. Ma scoate din sarite teribil indolenta, nepasarea si dezinteresul dumenavoastra fata de cetateni", a sesizat Andrei Pop. 

In mod repetat reprezentantii Primariei Cluj-Napoca au afirmat ca termenul limita pentru finalizarea tuturr lucrarilor in oras este finalul acestei luni. La cum se misca angajatii firmelor responsabile pentru deranjul provocat clujenilor in acest an este greu de crezut ca si termenul de 29 decembrie, anuntat public de catre Emil Boc va fi respectat.

Adauga comentariu