Un clujean îi bate obrazul președintelui Consiliului Județean: „Tișe, uite un județ mic, dar cu oameni cu caracter, care își fac treaba!”

Tișe, uite un judet mic, dar cu oameni cu caracter, care își fac treaba! Tu nu ești bun de nimic! Nici măcar o tablă cu judetul Cluj! Rușine Consiliul Judetean Cluj!”, îi bate obrazul un clujean, pe Facebook, președintelui Consiliului Județean Cluj.

Acest comentariu însoțește un clip video care, într-adevăr, face de rușine administrația noastră județeană. Asfaltul începe în dreptul panoului de la intrarea în județul Sălaj și se sfârșește exact unde este amplasat panoul care indică ieșirea din Sălaj. Nu există la intrarea în județul Cluj nici asfalt și nici măcar un panou care să le arate șoferilor în ce mare județ au intrat! Pe acest drum, panoul de la intrarea în județ a fost omis, probabil, de rușine!

Filmarea a fost realizată pe DJ 109 Aşchileul Mic, județul Cluj - Dragu, județul Sălaj.

Comentarii

razvan

12.08.2016 07:42

Daca nu sunt bani...e singurul judet care investeste in aeroport, tetaroame, romexpo la patrat, stadioane....ce mai era? Incercati drumurile din apuseni ce tin de Cluj sa vedeti "veselie"...

Pop Adriana

12.08.2016 09:31

Acest drum a fost lasat de isbeliste de ani de zile. Nu e de interes. Pentru oamenii simpli si cinstiti care au bani sa si repare masinile sa plece la drum !!!( care nu sa nu iasa la plimbare).( asa gandesc unii cu functii).

ioan Rusu

12.08.2016 11:32

    Pai banii trebuie sa mearga la firmele de partid,pana acuma ale PSD probabil de acuma ale PDL,pardon PNL,nu in lucrari de reabilitare drumuri.Mergeti in micul judet Salaj si vedeti cum si-au pus la punct infrastructura,ei de unde au avut bani?????Din Cluj toata zona Chinteni ,Vultureni,Panticeu,Recea Cristur este o rusine,si o aventura sa mergi cu masina.    Vin cu o propunere(desigur fantezista)sa facem un referendum sa obligam toti mahari judetului(fara exeptie)sa circule o singura zi pe saptamana pe aceste drumuri de dimineata pana seara,poate le misca hurducaiala putin capul.Sigur obligatoriu in acest traseu sa fie inclus si drumul JUDETEAN Dabaca(cetatea lui Gelu)Panticeu.

gusti

12.08.2016 12:29

Auzi raspuns la Dl.Tise, "drumul este putin circulat" BORSA- GIULA-DEUSU" invitam pe dl. sa circule pe acest drum.

cosmin

13.08.2016 09:02

Oamenii care traiesc in zona aia nu ar trebuii sa plateasca taxe...de aceea este slab dezvoltata zona pt ca nu sunt drumuri.este cea mai proasta iesire din cluj.

cosmin

13.08.2016 09:03

Respect pt CJ al jud Salaj

Adauga comentariu