Un camion al Armatei a fost implicat într-un accident la Dej! Riscă să cadă de pe un pod

Un camion al Armatei care tracta un tun a fost implicat într-un accident rutier, în această dimineață, la intrare în Dej în zona sensului giratoriu Bistrița - Baia Mare. Conform Gherleanul, camionul riscă să cadă de pe pod în orice moment, după ce a rupt bara de protecție a podului și a rămas suspendat. 

„Am fost solicitați să intervenim cu o autospecială cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SAJ, în urma unui eveniment rutier în care a fost implicat un ansamblu camion - atelaj militar, care s-a produs pe podul de la ieșirea din municipiul Dej spre Bistrița, în jurul orei 10.30. A fost consultat un militar din camionul implicat în eveniment de către echipajul SAJ și a fost transportat pentru investigații suplimentare la spital”, au declarat reprezentanții ISU. 

Conform bistriteanul.ro, camionul aparține unității militare din Prundu Bârgăului, jud. Bistrița-Năsăud, și se îndrepta spre Turda. În interiorul camionuluise aflau șoferul, un soldat și un subofițer.

Conform Dej24.ro, șoferul camionului, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a scăpat doar cu leziuni minore. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar ulterior a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Știre în curs de actualizare

Foto: Dej24.ro

Adauga comentariu