Un cadru didactic de la Universitatea Sapientia Cluj și-a bătut fosta iubită în centrul Clujului. Presa maghiară: „a lovit-o cât două reprize de box”

Un asistent unversitar cunoscut din cadrul Universității Sapientia, Secţia Cinematografie, fotografie, media, dr. Bone Ferencz și-a atacat fosta iubită în urmă cu două seri, în centrul clujului. Potrivit surselor Ziar de Cluj, femeia a fost bătută în continuu timp de opt minute, iar bărbatul se află în prezent sub măsura controlului judiciar, fiind valabil ordinul provizoriu de protecție emis de poliție împotriva sa. 

„La data de 30 iulie a.c, o femeie de 30 de ani din Cluj-Napoca a sesizat Politia municipiului Cluj Napoca - Sectia 1 Politie  cu privire la faptul ca in noaptea de 29/30 iulie, in urma unor discutii in contradictoriu cu fostul sau concubin, un barbat de 41 ani, din judetul Arad,  acesta ar fi agresat-o fizic. Având în vedere aspectele sesizate şi în conformitate cu prevederile OMAI 146/2018, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu. De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violente, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. 

La data de 3 august a.c., în urma activităţilor de cercetare, barbatul a fost retinut pentru 24 de ore. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a luat faţă acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, arată reprezentanții IPJ Cluj. 

Surse din cadrul Universității Sapientia susțin că în cursul zilei de vineri s-a discutat intens despre o cercetare internă pentru comportamnetul cadrului didactic, despre care ar fi existat sesizări de comportament și în trecut. Presa maghiară a publicat o serie de articole despre bătaia pe care Bone i-a aplicat-o fostei iubite, comparând incidentul cu două reprize de box fără pauză. 

Adauga comentariu