Un cadavru in sant, pe Edgar Quinet

Singurul candidat care le mai mai surade intepenit clujenilor de pe strada Edgar Quinet din afisaje electorale e palid, sfasiat si parasit la marginea drumului, in frunze.

Strada din coasta Clujului care a generat un cartier a scapat de potopul de material electoral care a imbacsit Clujul in preajma alegerilor curente. La cele precedente, pentru alegerea reprezentatilor in Parlamenului European, se pare ca norocul nu le-a suras. Dovada stau doua bannere uitate la marginea codrului, de veghe drumului prapadit care face legatura cu orasul. Ploaia le-a decolorat, elemente neidentificate au sfartecat unul dintre ele, dar Buda e tot acolo.

“Pentru tine, pentru Cluj”, scrie deasupra chipului vanat si descompus.

Mesajul e atat de subversiv incat, tot vazandu-l in fiecare zi, cu siguranta clujenii il vor vota si la urmatoarele alegeri. Chiar daca respectivul candidat si-a atins scopul si a ajuns in PE, in timp drumul si necazurile din “cartierul” Edgar Quinet sunt ignorate de autoritatile din acelasi partid si, dupa cum merg lucrurile, asa vor ramane pentru multa vreme. 

Adauga comentariu