Un bronz frumos și sănătos pentru o vacanță de vară reușită

Pe timpul verii, culoarea arămie a pielii este accesoriul perfect, iar cu ajutorul unor trucuri simple și eficiente aplicate înainte și după expunerea la soare, se poate obține cu succes un bronz strălucitor și sănătos.

Pentru o piele cu aspect uniform, fără pete, este foarte importantă și îngrijirea de dinainte de o zi de plajă. Astfel, specialiștii recomandă exfolierea blândă a pielii și hidratarea continuă, iar pentru evitarea iritațiilor epilarea trebuie să se facă înainte cu cel puțin două zile.

Odată ce pielea a fost astfel pregătită, sunteți gata de o zi relaxantă la soare, dar nu înainte de a folosi ingredientul principal necesar unui bronz de invidiat – produsul de protecție împotriva efectelor nocive ale razelor solare.

Indiferent că vă bucurați de soare pe un șezlong pe malul mării, la munte sau doar în timpul unei plimbări prin oraș, pielea trebuie atent protejată cu ajutorul acestor produse speciale, pentru a fi evitate arsurile solare, petele, deshidratarea și îmbătrânirea prematură. Tocmai pentru a răspunde acestor nevoi, cea mai recentă gamă Gerovital SUN cuprinde formule noi pentru diferite tipuri de piele și necesități, atât pentru adulți, cât și pentru copii: uleiuri, emulsii, creme, geluri și autobronzante.

 

Pentru pielea sensibilă, Loțiunea pentru protecție solară cu SPF 30 asigură o absorbție rapidă în piele, iar ingredientele active asigură proprietăți hidratante, antioxidante și regenerante.

Pentru pielea delicată a copiilor, ce necesită o protecție specială, sunt recomandate produsele cu protecție ridicată, care au formule hipoalergenice și rezistente la apă, cum ar fi Loțiune protecție solară SPF 30 și Lapte protecție solară SPF 30 pentru copii.

De același răsfăț se pot bucura și domnii care au acum la dispoziție Gerovital SUN Men Care, un produs dedicat în exclusivitate lor. Cu o textură lejeră și non-grasă, se absoarbe rapid în piele și oferă o protecție îndelungată și eficientă. Specialiștii recomandă ca, indiferent de factorul de protecție ales, cremele, uleiurile și celelalte produse de protecție solară să fie aplicate înainte de expunerea la soare, pe durata acesteia și de fiecare dată după ce ieșiți din apă.

Îngrijirea pielii trebuie continuată și după expunerea la soare, pentru prelungirea efectului de bronz și redarea supleții și strălucirii pielii. Loțiunea spray 3 în 1 după plajă asigură o senzație reconfortantă după supraexpunerea la radiaţiile UV, având o acțiune complexă de liniștire, răcorire și revitalizare a epidermei arse de soare.

Expunerea la soare între orele 10:00 și 17:00, când soarele este foarte puternic, trebuie evitată, iar pentru a vă ajuta organismul să lupte cu temperaturile ridicate, nu uitați să beți 2 litri de apă în fiecare zi și să vă acoperiți capul cu o pălărie de soare.

Aplicând toate aceste trucuri și folosind produsele de protecție solară Gerovital SUN vă asigurați că vacanța de vară este exact ce v-ați dorit!

Produsele pot fi cumpărate online sau puteți să ne vizitați cele trei magazine pe care le avem în Cluj-Napoca și să profitații de super ofertele pe care le-am pregătit:

Oferta lunii Iulie în magazinele Farmec

  • Achiziţionează 2 produse din gama Gerovital H3 Sun sau Gerovital H3 Derma + Sun şi primeşti cadou un Ulei bronzant pentru plajă Gervoital Sun.

  • 20% reducere la toate produsele din gama Gerovital H3 Evolution si H3 Evolution Perfect Look.

  • 25% reducere la Deodorantele antipersiprante Gerovital H3 Men.

  • Achiziţionează de minim 100 ron/bon fiscal şi beneficiezi de 10% discount la casa de marcat

  • Achiziţionează de minim 250 ron/bon fiscal primeşti 15% discount la casa de marcat.

Adauga comentariu