Un bărbat din Câmpia Turzii, bătut în fața propriului său copil de un bărbat care s-a băgat în față la o casă de schimb valutar

Un bărbat de 51 de ani din municipiul Câmpia Turzii a fost bătut chiar în faţa băiatului său de șapte ani în timp ce aștepta la coadă la o casă de schimb valutar. Bărbatul a fost lovit după ce s-a uitat puţin mirat la un şmecher care a intrat peste rând. Şi, asta, în două rânduri, deoarece omul a încercat să afle de la el care a fost motivul pentru care a luat prima oară bătaie.

“Vineri dimineaţă, pe la ora zece şi jumătate, mă aflam la coadă, împreună cu băiatul cel mic, în vârstă de şapte ani, în faţa casei de schimb valutar de pe strada Mihai Viteazu, din centrul oraşului. În faţa noastră nu se aflau decât trei-patru persoane şi aşteptam liniştiţi să ne vină rândul. La un moment dat, a apărut un individ, pe care nu-l ştiam, în vârstă de vreo 28-30 de ani care a intrat în casa de schimb fără să se sinchisească de noi. Nimeni nu i-a zis ceva omului şi am aşteptat mai departe să ajungem la ghişeu, ca să ne ducem treaba la bun sfârşit. La scurt timp, acesta a ieşit şi – din motive pe care nu le pot pricepe nicicum – s-a uitat urât la mine, deşi m-am ferit să-l înfrunt până şi cu privirea, darmite să-i zic ceva! Cu toate astea, s-a oprit direct în faţa mea şi mi-a spus: “Am fost primul”! Eu i-am răspuns, împingându-l puţin de mine, fiindcă se apropiase foarte tare şi-i simţeam respiraţia în faţă: “Lasă-mă, te rog, nu mă interesează asta!” Atunci s-a retras un pas, cât să-şi ia puţin avânt şi în secunda următoare mi-a ars un pumn în nas, tare de tot, punându-mă insantaneu la pământ!“, a dexclarat victima, pentru BZC.ro.

Bărbatul s-a prezentat la IML Cluj, de unde a primit un certificat medico-legal de 14-16 zile de îngrijiri medicale.

sursa foto: bzc.ro

Adauga comentariu