Un bărbat care a adormit pe o pătură în parc a fost amendat de Poliția Locală

Se întâmplă adesea ca în parcul din centrul orașului oameni obosiți ajung să ațipească pe bănci sau pe iarbă. Un bărbat și-a făcut un loc confortabil de somn pe iarba moale de lângă biserica armenească din Gherla. Omul și-a întins o pătură și a adormit sub razele călduțe ale soarelui.

Trecătorii s-au arătat indignați și au anunțat poliția locală, care a intervenit la locul evenimentului. Bărbatul a fost amendat, după ce a făcut și mizerie în zonă.

Respectivul are o poveste mai lungă și nu tocmai fericită. Originar din Bihor, el a fost închis la penitenciarul Gherla, iar după eliberare, nu s-a mai dat dus din oraș. Fără un leu în buzunar, a dormit pe unde a putut și a mâncat ce a apucat. A fost prins și cu mici furtișaguri pe la magazinele din oraș, potrivit gherlainfo.ro

Forțele de ordine publică l-au îndemnat degeaba să meargă acasă, unde probabil nu-l așteaptă nimeni. I s-a oferit un loc de cazare gratuit la un centru de caritate, prin bunăvoința unei fundații din oraș, dar a refuzat. A fost condus la gară, i s-a plătit chiar și bilet de tren până la Oradea, dar la scurt timp a fost înapoi, la Gherla.

După incidentul de miercuri, polițiștii locali l-au însoțit din nou la gară, cu îndemnul să plece acasă.

Adauga comentariu