Un autoturism a căzut în Someș în urma unei coliziuni cu o altă mașină

Un nou incident în urma căruia o mașină a plonjat în Someș a avut loc pe Splaiul Independenței. În urma coliziunii dintre două autoturisme, unul dintre șoferi a pierdut controlul și a ajuns în albia râului.

”In data de 13.02.2020, in jurul orei 18.10 la intersecția str.Cosbuc cu Splaiul Independentei a avut loc un accident rutier soldat doar cu pagube materiale in care au fost implicate două autoturisme. un barbat de 28 ani din CJN in timp ce conducea auto pe str. Cosbuc, ajuns la inters.cu Splaiul Independentei nu a respectat semnificatia indicatorului rutier "Oprire'", a patruns in intersectie si nu a acordat prioritate de trecere intrand in coliziune cu auto condus pe Splaiul Independentei inspre Opera Maghiara de un barbat de 55 ani din Cluj Napoca care, din inertia impactului, a parasit partea carosabila patrunzand cu auto in albia raului Somes. Fara alcool, fara victime”, potrivit IPJ Cluj.

Zona este recunoscută pentru numărul mare de incidente în urma cărora mașinile derapează în Someș. De cele mai multe ori șoferii nu adaptează viteza la condițiile de drum și alunecă pe liniile de tramvai.

sursa foto: CERT Rescue

Adauga comentariu