Un alt concurs marca DGASPC Cluj: A concurat de unul singur si, surpriza, a si castigat!

Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului a organizat, saptamana trecuta, un concurs pentru ocuparea postului de sef de serviciu. Ca intr-un banc prost, la competitie a fost inscris un singur candidat, cel care a si fost, doua zile mai tarziu, declarat castigator.

Serviciul de interventie in regim de urgenta in domeniul asistentei sociale; cazuri urgente adulti si copii, copii care au comis fapte penale si nu raspund penal si copiii strazii are, deja de doua zile, sef nou. Nicolae Banc, omul de incredere al lui Daniel Tamas, seful directiei - acuzat ca ar fi comis acte de violenta impotriva copiilor institutionalizati, a concurat importiva propriei persoane si a si castigat.

Rezultatele au fost afisate in 22 septembrie. Admis, Banc Nicolae. Singurul inscris”, a confirmat purtatorul de cuvant al institutiei, Alina Chiorean.

Concursurile “aranjate” nu sunt o noutate in cadrul DGASPC Cluj. La inceputul acestui an, Directia a organizat un concurs la care numele castigatoare se stiau deja cu cateva saptamani inainte de competitie. Iar ca lucrurile sa mearga asa cum “s-a stabilit”, ceilalti concurenti au fost fie descalificati, fie nu au fost primiti in examen. Astfel, din cele doua angajate care aveau promise posturile, una a ajuns sa concureze singura, iar cealalta a obtinut o nota aproape de perfectiune, in timp ce singura persoana care o concura nu a obtinut nici macar nota de trecere.  

Ziar de Cluj a demonstrat in trecut ca DGASPC organizeaza concursuri doar de "ochii legii". Atunci, ziarul nostru a publicat numele celor care vor castiga concursurile pentru ocupare de posturi in conducere chiar inainte ca acestia sa se prezinte la competitie.

Comentarii

Gogu

24.09.2015 17:34

Fartusnico cautati un "palos"....

andrei

26.06.2016 21:38

buna ziua domnule director de ce va mai obositi sa organizati concurs pentru postul de educator daca se poate da concurs ca si ingrijitor si sa fie avansat ca educator. se pare ca concursul pentru educator este nu mai pentru fraieri care trebuie sa inveti sute de pagini si legi iar ingrijitori sa dea concurs de maturat si curatat unele spatii fara sa se oboseasca memoria cu legi iar apoi dintr-o data sa fie avansati ca educatori (aceasta probabil pentru faptul ca sunt informatori coordonatorilor si pupincuristi acestora). pe cand avansarea de la portar la coordonator sau chiar director.cred ca sunteti institutia unde se pare ca functioneaza foarte bine jigotismul si consider ca nu este nevoie sa va spun despre centru care este vorba deoarece stiti foarte bine despre care este vorba deoarece inca nici nu s-a uscat cerneala de pe decizia pe care ati semnat-o numai de cateva zile. probabil va fost usor sa faceti acest lucru deoarece aveti aceeasi culoare politica si in cazul incare nu veti revenii la aceasta decizie am sa apelez la consiliul judetean si presa .va doresc o noapte buna si sper ca aceasta noapte sa va fie un sfetnic bun.  

Adauga comentariu