Un ajutor pentru bunicii sarmani ai Clujului - Nepoti de Craciun

Editia a 6-a „Nepoti de Craciun” – actiunea umanitara initiata de mentalistul Cristian Gog prin Asociatia Magic People a inceput astazi, in Polus Center Cluj, zona Food Court. 

In fiecare an, tot mai multi clujeni au fost nepoti pentru varstnicii de la Centrele de zi din Cluj, donand alimente. Astfel, numarul pachetelor donate au ajuns de la 100, in 2010, pana la 1600, in 2014.  

Anul acesta, nepotii de Craciun isi doresc sa stranga alimente pentru 2.000 de pachete care vor ajunge la varstnicii a caror familii nu le sunt aproape de sarbatori, dar care merita multa iubire si atentie din partea tuturor.

La evenimentul de azi, voluntarii va vor intampina cu zambetul pe buze si va vor spune cine sunt Nepotii de Craciun si mai ales ce alimente puteti dona. Tot la eveniment ii puteti vedea pe bunicii care va pregatesc un spectacol de colinde, pe tineri artisti care vor interpreta piese pe gustul tuturor si pe cei de la Fantasmagia care vor sustine un spectacol de pantomima si unul de magie, care va vor incanta atat pe dvs cat si pe cei mici. 

La fel ca in fiecare an, puteti sa va faceti poze cu familia, prietenii, apropiatii sau chiar cu Nepotii de Craciun, intr-un cadru de sarbatoare – poze pe care cei de la Ciorchin le vor printa pe loc!

O alta modalitate prin care puteti face donatii este in contul Asociatiei Magic People, iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca – banii donati vor fi folositi pentru a achizitiona cozonaci, paste fainoase, faina de malai, faina alba
si fructe. 

Asociatia Magic People este o organizatie non-profit care isi doreste ca prin proiecte de tipul ”Nepoti de Craciun” sa isi aduca contributia in a ajuta moral si material copii si varstnici. Nepoti de Craciun nu este doar un proiect sezonier, este denumirea pe care o au membrii asociatiei, acestia organizand evenimente pentru copii si varstnici pe tot parcursul anului. Mai multe detalii despre asociatie si proiectele acesteia puteti gasi pe www.nepotidecraciun.ro.

Adauga comentariu