Un afacerist din oras, acuzat ca impusca animale "pentru distractie"

Un barbat din Apahida il acuza pe un om de afaceri din Cluj ca i-a impuscat cainii ca sa se razbune. Costin Gheorghe, administratorul unei firme ce se ocupa de utilaje, masini si echipamente agricole si vanator inrait, ar fi intrat pe proprietatea ciobanului din satul Pata, unde ar fi tras, fara mila, in animale. 

“Ne haituiesc saptamana de saptamana. Vin noaptea, cu jeepurile, intra pe pamanturile noastre si trag cu arma. Asa se distreaza ei, omorand animale”, spune Vasile Luca.

Barbatul are 1.000 de oi in satul Pata, si avea, pana de curand, cinci caini de paza la ele. La sfarsitul saptamanii trecute, insa, doi dintre ei au fost ucisi. Luca povesteste ca primul dintre ei a fost impuscat de catre Costin Gheorghe, care i-ar fi promis barbatului ca ii va impusca animalele dupa ce, saptamana trecuta, proprii sai caini ar fi fost agresati de cei care pazeau oile. 

“Cainii mei nu musca, sunt cuminti, se joaca cu oamenii. Da, intr-adevar, a existat o “cearta” intre animale, dar de aici pana la a intra noaptea pe pamanturile mele cu scopul clar de a-mi impusca cainii, e cale lunga”, sustine barbatul, care a chemat politia imediat ce si-a gasit cainele impuscat.

Dar crimele au continuat. Sambata noaptea, al doilea caine al barbatului a fost impuscat mortal. De data aceasta, sustine el, criminalul ar fi fost un prieten apropiat al omului de faceri clujean, spune el, medic in Cluj-Napoca. 

“Am chemat iar politia, dar nu i-a mai prins pe pamanturile noastre. S-au urcat in jeep-uri si au fugit catre oras, aveau numerele intoarse la masini. Ne-au trimis, insa, un mesaj – ca le-am stricat distractia”, povesteste Luca Vasile.  

In momentul de fata, politia efectueaza cercetari pentru a stabili daca animalele au fost omorate cu arma de foc pe care Costin Gheorghe o detine. Omul de afaceri a refuzat sa vorbeasca cu reporterii Ziar de Cluj despre acuzatiile care i se aduc. 

Adauga comentariu