Un accident banal blochează un oraş întreg. Autorităţile sunt depăşite de situaţie şi la ora actuală. Strategia urbană e din vorbe

Comentarii

Sorin conducăto...

13.10.2016 14:32

Se formează blocaje în trafic mai ales după ora 14 pt. Ca de la ora 14-16 și 19- 21 stopurile din piață Cipariu intersecție cu Calea Turzii nu mai sunt corelate și din aceasta cauza se blochează piața Cipariu și pe urma toate intersecțiile aferente și nimeni nu ia nici o masura

dan

13.10.2016 15:04

Ne si miram sa nu existe si un bou printre comentaci. Nici un material fara un muget prelung si dureros de atata lipsa de atentie din partea familiei, societatii.

Toyota

13.10.2016 15:38

Adevarul e ca Clujul a devenit din punctul de vedere al circulatiei la fel de dificil ca Bucurestiul. Orasul creste intr-un ritm nesuportat de modul in care a fost construit. De cand a inceput scoala si de cand au venit studentii, daca da o mica ploaie (care ii indeamna sa iasa cu masina si pe cei care in mod obisnuit iau troleul) circulatia devine de-a dreptul imposibila. Si sunt si ore la care fluxul de masini depaseste cu mult posibilitatea soselelor / semafoarelor de a asigura un flux normal. Am ras de noi Funar cand a zis ca ne trebuie metrou, dar azi vedem ca noi am fost nebunii cand am ras. E clar ca trebuie gandita o solutie subterana (metrou, tuneluri pt. masini care sa asigure trecerea pe sub intersectiile complicate) sau poduri + pasarele; solutii scumpe si complicate, dar mai devreme (sper!) sau mai tarziu tot vor trebui luate. Pana atunci ar trebui ca politia si primaria sa adapteze programul agentilor de politie / politie locala in asa fel incat sa fie agenti in toate intersectiile dificile la orele aglomerate. Daca cei mai multi agenti au program de la 7 la 15, la 16 abia raman cativa, de nu poti alege in care intersectie sa-i trimiti. Ar putea veni unii de la 7 la 15, altii de la 12 la 20.  Macar ar fi destui oameni care sa fluidizeze circulatia. N-as vrea sa fiu in locul lor la orele de maxima aglomeratie, dar ar asigura o circulatie ceva mai buna.

Dan

13.10.2016 17:17

Ne trebuie, multe ne trebuie. In tot timpul cat a fost Boc primar se puteau tot face metrouri, pasaje si multe altele. Dar romanii sunt impresionati de festivale si sotii tinute pe umeri la untold.  

Radu

13.10.2016 18:01

Surubaru asta vorbeste de biciclete cand e intrebat de solutia pentru traficul masinilor?? E pe alta planeta? Faceti ba centuri de ocolire!

patzitu'

13.10.2016 19:43

Despre proiectul de monorail deasupra Somesului, al profesorului Kelemen. din anii '80. mai stie cineva? Poate ar trebui luat in calcul.

Che Gargara

13.10.2016 22:33

Asa e! Romanii-s latini si le plac spectacolele. Mai ales cele de tip latino-american. Iar clujenii-s romani, cei mai multi. Le-a placut si cand a plans Base (bun spectacol!) si cand si-a serbat Ponta ziua de nastere pe stadion (super tare show!!!, Kim Ir Sen s-a rasucit in mormant sau mausoleu, ca nimeni nu stie unde e) si cand s-au zbantait la Untold. Cui ii trebuie sosele? viata-i frumoasa! totul e sa vrei sa o traiesti!

Adauga comentariu