Umilirea lui Emil: 42,3% Alianța USR-PLUS Cluj-Napoca, versus 25,5% PNL Cluj-Napoca

Am să citez din declarația dată aseară de către deputatul Emanuel Ungureanu postului național de televiziune NCN: “Așa cum era de prevăzut, valul noii generații care s-a săturat de corupți, mincinoși și incompetenți, a măturat la urne o parte din pleava politicii românești. Urmează încă trei runde de alegeri și o RESPONSABILITATE uriașă pe umerii colegilor din Alianța USR-PLUS, inclusiv a mea. Valul acesta de simpatie uriașă, mai ales în orașele mari, înseamnă o dorință clar exprimată din partea românilor de a primeni administrațiile locale și județene, cu lideri capabili să slujească mai bine comunitățile”.

Ce să-i mai spui altceva unui primar care, la o prezență la vot a clujenilor care l-au reconfirmat în funcție de 4 ori și care ieri s-au prezentat la vot în covârșitoarea proporție de 69%, au ales USR-PLUS, nu partidul girat de el?

Vezi, Emile, Maestre, ai ajuns să fii pus în aceeași oală cu alde Liviu Dragnea și alți “corupți, mincinoși și incompetenți”... Trist.

Ți s-a părut că ședințele de adulație la funduleț făcute la microfonul prietenos al mass media agreeate, că ai plătit-o, are să-i facă pe clujeni să uite ce, cum și mai ales când (când ai interes de imagine) promiți de 16 ani... Că nimeni nu vede cum ai îmbâcsit Municipalitatea cu sinecuriștii tăi, niște triști incapabili să facă ceva util în afară să încaseze bani publici pe care nu-i merită. Toți șurabarii, bonțidenii, sorineii, ferencuțele, daneeli, păuneii, stamatienii, tarcii șamd (e prea lungă lista), pe care ai ales să-i încuibi la sânul tău, au început să rodească: rodesc procente în minus. Toți s-au adăpat din imaginea ta, s-au hrănit cu ea, au stors-o în interes personal.

Ei au să rămână – lui Daneel tocmai ce i-ai mai asigurat 5 ani de huzur nemeritat în Parlamentul Europei, tu ai să pleci. Cu puțin noroc, pe valul de emoție, poate în Parlamentul României, dar vei pleca. Trist.

Paraziții vor rămâne să-și caute altă gazdă. Să sperăm că USR Cluj-Napoca nu va risipi această “RESPONSABILITATE uriașă” și va reuși să te înlocuiască cu un “lider capabil să slujească mai bine comunitățile”.

Tu, în continuare, să trăiești cu susurul în urechi al celor care-ți zic, slugarnic, “șefu, am învins”. Au învins paraziții tăi, nu tu. Au învins cei care te-au trădat și te-au demis din funcția de premier, nu tu. Tu ai înfrânt.

Fii bățos în continuare, du-te să te lingușească că totul e bine, cei în fața microfonului cărora îți faci băițele de stimă de sine.

PS: PSD Cluj-Napoca a izbutit 8,3%; UDMR Cluj-Napoca, doar 10%. Bravo! Ați înfrânt și voi!

Adauga comentariu