"U"milinta: Metaloglobus invinge cu 2-0 si U Cluj bifeaza al treilea esec consecutiv. Boc isi bate joc de toti: Constantea si Irimies tot acolo, ba ii aduce si pe miticii de Dinu Vama si Prodanca la butoane. Suporteri, CAT mai rabdati? Vama vrea 6500 euro

A girat personal acest proiect la inceputuri, acum ca U Cluj e in buda, ipocritul Emil Boc se da lovit, spune ca va analiza "serios", se ascunde pe la radiourile de casa care il pupa in cur. Acum ca U Cluj se zbate in mocirla retrogradarii, lui Boc nu ii mai place de U, apropo, ca tot nu a mai fost pe la meciuri de la esecul cu Ripensia.

Astazi, Metaloglobus - „U” Cluj 2-0 (Ov. Herea '42, '47), intr-un meci cu cea mai slaba echipa din Liga 2. Nu, nu e Metaloglobus, ci Universitatea.

Salarii imense aruncate pe geam pentru jucatori egali cu zero, sute de mii de euro ale sponsorilor tocate din incompetenta. Asta e fascinant in istoria U Cluj: ori de cate ori echipa a avut bani, a chixat-o. 

Acum, mai rau, Boc si-a trimis emisari sa discute cu Dinu Vama si cu Prodanca, sa ii aduca la Cluj. Dinu Vama vrea cel putin 6500 de euro salariu pe luna si putere totala. Prodanca vrea sa faca ce a facut si cu alti fraieri: sa infecteze echipa cu jucatorii ei, ca apoi sa ii poata manevra.

Sa nu va inchipuiti ca ideea cu Dinu Vama sau Prodanca este a altcuiva decat a primarului.

In tot acest rahat general, Boc inca ii gireaza pe Raducu Constantea, cel mai slab consilier local PNL si cel mai slab presedinte din istoria U Cluj, si pe Cosmin Irimies, cel mai norocos sinecurist din Cluj care a avut sansa sa isi bata joc de U si a si reusit.

In istoria Universitatii exista doua constante, mereu in incongruenta: o galerie fantastica si jegosi in conducere.

Adauga comentariu