Umbrarele de pe malul Someșului fac umbră doar gunoaielor lăsate în urmă de clujenii nesimțiți – FOTO

Malul Someșului, în capătul cartierului Grigorescu, este plin de gunoaie și excremente de câine. Noroc cu zăpada din ultimele zile care a acoperit rahații lăsați în urmă de clujenii bipezi și patrupezi. Chiar și așa, stratul de omăt nu este atât de mare încât să îngroape cu totul dovezile nesimțirii locuitorilor urbei considerată de cinci stele. Pe ici colo răsar mizeriile întocmai ca niște ghiocei puturoși. Dacă va continua acest trend al excrementelor și gunoaielor de tot soiul, poate nu ar strica ca (sic!) să înlocuim sintagma „oraș de cinci stele” cu „oraș de cinci rahați”.

În zona barajului plutitor de pe Someș, în urmă cu câțiva ani au fost montate umbrare pentru odihnă și relaxare. Unii s-au relaxat atât de tare că au uitat să mai adune după ei dozele de bere și chiștoacele de țigări. Alții au mers până acolo cu relaxarea încât și-au azvârlit măștile de sub figură și le-au lăsat în voia sorții.

Nici angajații firmelor de salubritate nu sunt mai prejos de clujenii care nu adună mizeria după ei. Tot în zona umbrarelor, zac aruncați câțiva saci cu gunoi care așteaptă să fie ridicați de muncitorii de la salubritate.

 

Adauga comentariu