Ultima plimbare pentru depontaminare are loc vineri, la Cluj

Comentarii

vali

12.11.2014 12:46

Nu va lasati manipulati! In spatele lui Iohannis se afla pedelistii care s-au ,,reprofilat'', curati, apretati si stau cu capul la cutie asteptand iar sa vina la putere sa va taie salariile,pensiile bunicilor, sa inchida spitale sa crapati in strada, sa mareasca iar TVA-ul (acum suntem pe locul 2 in Europa) si sa aveti cu totii viata grea. Nici Ponta nu e perfect, dar ma unge la suflet sa-i vad pe Basescu, Udrea si Blaga la puscarie! Ne trebuie relatii bune cu Rusia, e o imensa piata de desfacere pentru produse romanesti, ne trebuie mai putina corporatocratie americana. Putem cumpara gazele de la ei la jumate pretul decat acuma, dupa declaratiile belicoase ale lui Basescu la adresa lui Putin. Haideti la vot sa votam raul cel mai mic, acum e Ponta. Iohanis e doar o stafie, o paiata scoasa in fata, s-a vazut si in confruntarea de aseara cu Ponta! Vorba lui Alexa, e ,,gangav si cu retard mintal''! Votam Ponta!

alex

12.11.2014 21:14

- Nu stii ce vorbesti. Daca e sa vorbim de oamenii din spate, cu siguranta comunistii din PSD au mai mare influenta asupra lui Ponta decat ar putea avea oricine asupra lui Iohannis.- Nu ne lua cu sentimentalisme ca vezi doamne "taie salariile parintilor si pensiile bunicilor" , e o acuzatie mincinoasa ... gandeste-te cine le-a marit in prima instanta ? in 2004 erau sub orice critica, dar in scurt timp s-au marit la sume decente, mai ales pensiile.- Pe mine m-ar unge mai tare la suflet sa vad comunistii afara din conducerea romaniei ! si fara atatea prietenii cu Rusia si China, ca apoi ajungem ca si ei sa nu mai alegem nimic si sa fie acelasi presedinte 10 ani din 15 ( cum a revenit Putin ) , sau poate chiar 15 din 15, in comunism se poate. 

Radu

12.11.2014 23:08

@ vali: ce zici comunistule? Tu vorbesti de gasti? Partidul comunist PSD plin de puscariasi si urmariti penal vrea sa-si scape hotii din puscarii! Tine-ti propaganda rusofila pentru tine, comunistule! Doar daca esti hot, comunist sau prostovan il votezi pe mitomanul comunist Poanta!

parere

12.11.2014 12:56

Dicctatura strazii fara drept de apel!!

Adauga comentariu