Ujeniuc Vasile, comportament de interlop: a facut circ la sediul social al firmei editoare a Ziar de Cluj, l-a amenintat cu moartea in fata angajatilor pe Liviu Alexa: "Eu fac, nu vorbesc!"

S-a umflat orezul in Ujeniuc Vasile, suceveanul aciuat la oras, la Cluj-Napoca, si care se crede mare constructor de imobiliare. Astazi, dupa aparitia articolului scris de jurnalistul Liviu Alexa, Ujeniuc s-a infiintat la sediul social al firmei editoare a Ziar de Cluj si a inceput sa zbiere, sa ameninte si sa le vorbeasca urat angajatilor firmei, strigand ca un descreierat ca vrea sa il vada pe Liviu Alexa, ca se ocupa de el, in sensul ca vrea sa ii faca rau, zbierand sus si tare ca "Eu fac, nu vorbesc". 

Speriati, angajatii au apelat 112 si firma de paza PPT, cu care aveau contract de protectie. In timp foarte scurt, angajatii sectiei 6 Politie s-au prezentat si l-au legitimat. 

Jurnalistul Liviu Alexa va depune in aceasta dupa amiaza, impreuna cu angajatii firmei editoare, plangere penala pentru hartuire si amenintare, si va cere ordin de protectie:

"Domnul Ujeniuc s-a comportat ca un interlop de joasa speta. Mi-a jignit colegele, le-a injurat ca un taranoi prost ce este. Vom depune plangere nu pentru ca ma tem eu de el, ci fiindca le-a creat angajatelor firmei, niste femei simple si nevinovate, o stare enorma de temere". 

Comentarii

adideleprimarie

01.09.2021 08:31

Tziganul asta merita bagat putin la zdup. toti excrocii astia veniti la cluj se freaca pe bot cu arhitectul sef al clujului daniel pop si put a usturoi

Catalin doe

01.09.2021 11:10

Un tepar ,,, personal am fost tepuit cu vreo 10-15.000€ cu o constructie pe care nu a mai finalizat-o ,,,, mai cunosc vreo citiva care au patit la fel ,,, ameninta ca vine cu oamenii lui peste tine si te bate ,,,,

Catalin doe

01.09.2021 11:11

Tepar , personal am fost tepuit de acest individ dupa care am fost amentitat

Alexa

01.09.2021 14:10

Excelent. Acu te-aș vota Alexa ! Fa ordine sa ne scăpăm de parveniții ăștia borati 

Adauga comentariu