Uioreanu stia ca Daniel Tamas e violent. Cu toate acestea, l-a "uns" sef peste Protectia Copilului

Comportamentul violent al actualului director general al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj nu era o surpriza nici macar pentru fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. Pe masa acestuia a ajuns, inca de anul trecut, un raport intocmit de un detectiv particular care l-a urmarit pe Tamas mai multe saptamani la rand si care a discutat atat cu orfanii de la Gavroce, cat si cu angajatii centrului. Concluzia era devastatoare: Tamas ii ameninta, ii lovea, ii intimida. Asta nu a fost insa un motiv suficient de bun care sa stea in calea ascensiunii lui Tamas. Cateva luni mai tarziu, a fost avansat in functie.

Din declaratiile unor persoane intervievate la locul de muca al acestuia, rezulta ca inca de la angajare Tamas Daniel Claudiu este cunoscut ca fiind recalcitrant, uneori violent, fara tact si capacitate de purtare a unui dialog civilizat, atat cu minorii institutionalizati, cat si cu angajatii. Minorii din centru sustin ca sunt agresati verbal, cat si fizic de catre Tamas Daniel, dar oficial nu se pot plange nimanui si nici sa reclame, atat de frica cat si datorita statutului lor de institutionalizati”, scrie in raportul intocmit de SC Discret Detectivi Particulari SRL, care spune ca isi asuma toata responsabilitatea privind continutul raportului de investigatii si verificari si precizeaza ca toate datele prezentate sunt reale si pot constitui mijloc de proba.

O sursa din interiorul forului judetean, care ne-a trimis raportul complet, ne-a semnalat faptul ca dosarul care ii demasca personalitatea si comportamentul violent al sefului DGASPC a ajuns pe masa lui Uioreanu inca din 2013. Cu toate acestea, fostul presedinte al CJ Cluj a ales sa ignore concluziile raportului.

In plus, raportul i-a fost prezentat la inceputul lui 2013, iar Daniel Tamas a ajuns director general la DGASPC Cluj abia dupa cateva luni. Cu alte cuvinte, fostul presedinte al CJ Cluj stia ca cel ce urmeaza sa preia controlul directiei are un caracter violent si ca, asa cum scrie negru pe alb in raport, "agreseaza minorii verbal si fizic". 

Vakar nu stie nimic

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Vakar Istvan, spune ca nu stie nimic de existenta acestui raport.

“E pentru prima data cand aud despre el. E posibil ca el sa fi fost citit de fostul presedinte, Horea Uioreanu, dar eu nu am auzit niciodata despre existent lui”, a declarat acesta pentru Ziar de Cluj.

Dosarul “Raport de investigatii privind pe Tamas Daniel Claudiu din Cluj Napoca” a fost intocmit de o firma de detectivi particulari la inceputul anului 2013.  Acestia au fost angajati de fosta nevasta a directorului, Ioana Oprea, care incerca sa probeze in fata instantei caracterul violent al lui Daniel Tamas.

 

Comentarii

croco

06.08.2014 15:37

nu creeed

Sergiu

06.08.2014 15:53

A fost  uns de PSD-iști ! Aveau ei compensările lor !

Sergiu

06.08.2014 15:59

Dar încă nu l-a dat afară ! Ce mai se așteaptă ?! Ori demisionează , ori îl demiteți , faptele săvarșite de acesta sunt foarte grave încadrate în sfera penalului . Cei de la CJ Cluj dați dovadă de o mare slăbiciune în fața acestui nemernic !

Fix

06.08.2014 16:42

Sergiule, astia de la Cj au o slabiciune fata de ieuroi, nu fata de ratatu asta....

simi

06.08.2014 16:44

Papagalul de alexa de ce a bagato si pe fatarnica aia in articole? Cred ca sta prost cu sângele in instalatie. Asa boi mai rar.

oleleu

06.08.2014 18:34

Firma de detectivi ?! Banias dat afara de la politia dej cu fiica arestata de la B transilvania .......a/oleleu ce sa mai cred .         nevasta "la mesteceni" exTamas ce traieste cu soferul si care a umblat dupa Tamas la partaj cu detectivi pe urmaSA MOR DE MAI INTELEG CEVA !!!! :O))))

simi

06.08.2014 18:48

Asta da mama si asta da bunic. Cu siguranta copiii le vor multumi amândurora pentru imaginea creata tatălui lor. Au avut ocazia sa-si promoveze si pensiunea prin intermediul acestor articole. Indiferent ce ar afirma exa,nu se ridica la nivelul lui Tamas. Fraiero va veni momentul in care va trebui sa dai niste răspunsuri copiilor. Iti vei putea scoate cămasa? Dans fii tare noi te sustinem.

Pentru simi

07.08.2014 08:28

Nu mama copiilor sau bunicul i-a creat imaginea!!! Si-a creat-o singur dobitocul sulii!!! El ce raspunsuri va da copiilor mai tarziu? La asta te-ai gandit pupatorule de cururi jegoase? Ce ii ca zice copilului cel mare, de ce l-a lasat ore in sir la Gavroche?? Crezi ca ii va zice ca a avut de fu**ut??? Hai mai, sictir! In momentul de fata prea putin conteaza cum e mama copiilor...tatal lor tot un dobitoc a fost , este si va ramane!

simi

07.08.2014 11:30

Eu nu t-am facut pupator de cururi jegoase asa ca re bag in pida marii de fraiera pulii.

Demisia????

08.08.2014 20:36

Tot la gradinita ai ramas simi, puiule??? Si acolo corigent? Vai de capatana ta de frustrat retardat ce esti! Esti de rasul pu*liiiiiiiii penibilule!!!! Cu asa sustinatori iti moare obiectul muncii, boule!Pai cum mama mati aia proasta si dobitoaca sa ma faci pupator de cururi jegoase handicapatule care esti handicapat???? Niciodata  nu am stat in pozitia de lins si nici nu voi sta odata mai analfabet prost si debil ce esti!!! Nu m-a lasat coloana boule care esti bou! Pai tu care stai si capra si la lins normal ca te oftici reusule! Bravo tamas, asa sustinatori sa tot ai..... Cine se aseamana se aduna!

fiii vechiului ...

06.08.2014 20:28

Dupa 2 copii si 10 ani de casnicie ai vazut si tu si tactu pe cine ai luat.nu te ai vindecat ioano sa va fie rusine pt copii gunoaie de manastur

RAHAT DE CLUJ

06.08.2014 22:32

mai sergiulica stiu ca o ai mica,dar nu mai ne intoxica cu frustrarile tale!maninci rahat si tu si ziaristii lui peste prajit!pai eu daca platesc un detectiv particular scrie despre alexa ca e un zoofil si voi o luati de buna!apropo, stiti ca ai plac catelele....

Pentru "Rahat d...

07.08.2014 08:34

Da, stim ca esti rahatul clujului... Tu si cei de teapa ta, nu mai trebuia sa-ti faci reclama gratuita... Cat despre obiectul tau de lins in cur, nu era nevoie de detectiv particular sa stie toata lumea ce jeg de om e....  Da, in opinia ta un detectiv poate scrie ce vrea, dar spre ghinionul tau si a celor care il lingeti in cur pe nemernicul asta....sunt altii care il cunosc prea bine ....si fara detectiv.Hartia de buda e din ce in ce mai scumpa, asa ca spor la lins in curul lui tamasel!

Adauga comentariu