Uioreanu si Bene, arest la domiciliu. Sentinta poate fi atacata de DNA

Tribunalul Cluj a decis, astazi, inlocuirea masurii de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu in cazul fostului presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu. Aceeasi masura a fost luata si fata de ceilalti doi inculpati din dosar, oamenii de afaceri Ioan Bene si Vasile Pogacean.

De asemenea, Bene asteapta verdictul si de la Curtea de Apel pentru o exceptie depusa in nume personal in ceea ce priveste starea de arest, la care inca instanta nu s-a pronuntat.

In ceea ce priveste decizia Tribunalului Cluj de astazi, aceasta nu este definitiva, iar cel mai probabil procurorii DNA vor replica cu un recurs.

Horea Uioreanu, Ioan Bene si Vasile Pogacean au fost arestati preventiv la sfarsitul lunii mai Cei trei si-au petrecut mai bine de patru luni dupa gratii.  Ei sunt cercetati pentru fapte de coruptie, de procurorii DNA Cluj.

 

Comentarii

elf

11.11.2014 10:17

mascariciul care si-a batut joc de banii judetului si o sa produca o gaura de mil de euro cu depozitul ecologic va fi eliberat!!???locul lui e la Gherla !!!

Adauga comentariu