Uber şi taximetriştii, jocul de-a şoarecele şi pisica

Comentarii

Gerula

25.11.2016 13:30

Noi încă nu stim dacă o parte sau alta are legea sau nu de partea sa. Lupta in instanță înțeleg că va continua, iar la modul cum sunt interpretate legile în Ro, orice se poate intimpla. Am înțeles că inclusiv sancțiunile poliției rutiere au fost atacate în instanta. Ce ma neliniștește este insa poziția noastră, a consumatorilor la mijloc între cele 2 tabere, fără o îmbunătățire a condițiilor de transport în CJ. Va felicit însă, ca publicație ca aduceți aceste subiecte în atenția opiniei publice.

Stefan

25.11.2016 21:03

In ultimele luni am circulat numaicu Uber. Ideea este ca acum ANAF se pune cu bota pe aceste jigodii evazioniste: Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a cerut Uber Olanda o listă detaliată cu toți utilizatorii acestui sistem de transport și cu toate cursele operate anul trecut, pentru a verifica dacă toți șoferii au declarat veniturile astfel obținute, se arată într-un comunicat al Confederației Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR), remis, vineri, AGERPRES. Este timpul sa se termine cu hipsterismele acestor jegosi!

Zugravu Mircea

26.11.2016 09:01

  In primul rand, Uberslinoșii ar trebui sa-si rezolve problemele cu hipsterii pripasiti pe acolo care nu realizeaza ca incalca legea, din cauza ca sunt analfabeti functionali. Apoi, politia ar trebui sa-i vaneze ea pe acesti derbedei, constituiti in haite din cadrul serviciului Uberslinosi. Politia rutiera ar trebui sa fie cu ochii pe Uberslinoși. Sunt needucati, guralivi, fara asigurare si evazionisti fiscal. Daca te accidentezi in  masina unui Uberslinos, la ce despagubiri ai putea avea pretentii, ca inconstientii astia nu au asigurare. Uberslinosii astia deja sunt in haita la postaceala - i-au invatat stapanii lor ce sa scrie. La cat sunt de cretini, habar nu au ca participa la un fel de MLM al taximetriei. Unul cu evaziunea fiscala inclusa.

Panaiotis

26.11.2016 11:25

Slinosi si evazioniști mai sunt idioții Uber,100% din curse sunt la negru la ei așa că vorbesc în cunoștință de cauză de evaziune.ei jegoșii? Dacă ar face poliția o razie pe bune printre ei ar trebui să-i ducă și la deprazitare la baia publică.Penalii.

Adauga comentariu