U pierde in fata Petrolului si esueaza in Divizia B pentru al treilea an consecutiv. Iar s-a ales praful de promisiunile lui Boc

Un meci ratat de Universitatea Cluj pe propriul teren. Meciul Petrolul - U Cluj s-a încheiat în defavoarea clujenilor cu scor 1-2. În acest fel, U Cluj pierde orice șansă de play off. Încă un an ratat pentru Universitatea Cluj. 

În urma acestui meci, U Cluj și-a asigurat al treilea an consecutiv în Divizia B. 

După milioane de euro investiți și un management mai mult decât defectuos, Radu Constantea rămâne la conducere, potrivit ultimelor declarații ale primarului Emil Boc, care consideră că acesta nu are nici o vină pentru situația deplorabilă a echipei. 

„Clubul își urmează parcursul pentru a ajunge în Divizia A, pentru că e o echipă fanion a României.

Noi am refăcut echipa din cenușă și își va continua drumul spre Divizia A. Universitatea Cluj nu e un om. Radu Constantea nu mi-a spus nimic.

Habar nu am de ce spuneți dumneavoastră. Habar nu am de acest subiect. Pentru mine este inexistent acest subiect, așa încât vă pot spune că U Cluj merge mai departe cu Radu Constatea astăzi. Nu am fost informat de altceva și nu cunosc subiectul”, a fost declarația lui Emil Boc.

CITEȘTE ȘIBoc susține că nu știe de scandalul de la U Cluj: „Habar nu am de acest subiect. Vă pot spune că U Cluj merge mai departe cu Radu Constantea”

Încă de la preluarea clubului de către Primăriei și instalarea lui Radu Constatea, obiectivul a fost promovarea. Din păcate însă, în ciuda sumelor mari de bani investitie de municipalitate, clubul continuă să rămână în Liga a doua.

Adauga comentariu