“U” Cluj, un nou meci pentru golaveraj în Liga a IV-a: “Vrem doar să limităm proporţiile scorului”

Universitatea Cluj va întâlni, miercuri, pe Unirea Floreşti, în etapa a cincea a Ligii a IV-a. Meciul se va disputa pe Cluj Arena, acolo unde vine o echipă care a înregistrat trei înfrângeri până acum, reuşind o singură victorie.

Jucătorii Unirii, în majoritate studenţi la facultăţile clujene, vor încerca să le pună probleme elevilor lui Marius Popescu, însă sunt conştienţi că le va fi aproape imposibil să nu primească gol. Tocmai de aceea, obiectivul floreştenilor este să piardă la o diferenţă cât mai mică, în condiţiile în care Medrea şi colegii săi au primit, deja, 10 goluri în acest campionat.

“Eu sunt realist şi mergem să limităm proporţiile scorului. Universitatea Cluj e cea mai bună echipă a seriei şi sperăm să nu luăm multe goluri pe Cluj Arena. Sper să promeveze şi să ajungă acolo unde îi este locul”, este sincer antrenorul Unirii, Ioan Maja, fost jucător la “U” Cluj, anunta CJSport.ro.

Meciul de miercuri va începe la ora 17:00 şi va fi un antrenament cu public în perspectiva derby-ului de sâmbătă, de la Turda, echipă care şi-a fixat drept obiectiv ocuparea unui loc pe podium.

Biletele pentru jocul de mâine costă 5 lei şi pot fi cumpărate de la casieriile Cluj Arena.

Adauga comentariu