„U” Cluj, trei din trei în Liga Naţională. Miercuri, derby cu Olimpia Braşov, tot pe teren propriu

Echipa de baschet feminin Universitatea Cluj a câştigat şi al treilea meci al acestui sezon din Liga Naţională, 74-70 cu Phoenix Galaţi.

Fetele pregătite de Dragan Petricevic au urcat, cel puţin până în această seară, pe locul 1 în clasament, după un meci pe care l-au început perfect, dar pe care l-au terminat cu destule emoţii. Pe cât de bun a fost primul sfert, câştigat la 13 puncte, pe atât de slab a fost cel de-al treilea, pierdut la 15 puncte.

Încurajate de aproximativ 500 de spectatori, Mandache şi colegele sale au jucat mai aproape de adevărata lor valoare în ultimele minute ale meciului şi s-au impus, în final, cu 74-70, pentru un procentaj de 100% în acest sezon. Mandache şi Taneisha Harrison au reuşit, fiecare, câte 17 puncte pentru clujence, contribuind decisiv la victoria “studentelor”.

Pentru „U” urmează, miercuri, un meci, teoretic, mult mai dificil decât acesta, în Sala Sporturilor „Horia Demian” sosind Olimpia Braşov, echipă care a ajuns în semifinalele sezonului precedent.

foto: Silviu Cristea

Adauga comentariu