U Cluj trece în portofoliul lui Gigi Becali cu denumirea de FCS"U"

Poate vă mai aduceţi aminte despre momentul în care Radu Constanţea a vrut să "aducă" nişte investitori spanioli la U Cluj. Am pus "aducă" între ghilimele că, de fapt, Radu Constantea pregătise un tun pe spatele Clubului.

Radu Constantea, consilier local de duzina, presedinte al unei asociatii sportive sub umbrela careia s-a aciuat brandul U Cluj si in care membri sunt cele mai reputate universitati din Cluj si sponsori, oameni de afaceri grei din oras, a initiat discutii si negocieri ultra serioase, soldate cu documente semnate chiar de Constantea, in care managementul sportiv sa fie cedat TOTAL pe o perioada de 5 ani firmei spaniole Only 4 Soccer SL, cu drept de prelungire inca 5 ani. Practic, ca un STAPAN, ca un PATRON, ceea ce el nu era, Constantea, insotit in acest demers de Ioan Ovidiu Sabau, a discutat pana la detaliu posibilitatea ca U Cluj sa fie "maritat" ca marca sub umbrela unui contract de management sportiv in care spaniolii sa detina controlul EXCLUSIV si total asupra activitatii sportive si economice!

CITEȘTE MAI MULT:

 In 2018, Radu Constantea a vrut sa cedeze TOTAL controlul U Cluj unor spanioli, cerand PENTRU EL INSUSI 10 la suta din U, daca clubul devenea SRL. Constantea si Sabau, excursii si coride la Madrid, pe banii spaniolilor care voiau sa controleze U 

Ei bine, tranzacţia a picat deoarece, susţin surse apropiate acesteia, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc era în tratative avansate cu Gigi Becali pentru a-i vinde denumirea, care este în portofoliul municipiului.

Tratativele dintre Emil Boc şi Gigi Becali, susţin sursele, s-au finalizat ieri odată cu forţarea plecării de la U Cluj a lui Radu Constantea care s-a tot opus "deal"-ului, având încă propriile interese cu spaniolii. Aşa că a fost forţat să demisioneze. Constantea a fost nevoit și să își asume eșecurile din ultimii trei ani, lucru care nu s-ar fi întâmpla niciodată dacă nu ar fi fost presat să renunțe. 

U Cluj, spun sursele, se va numi FCS"U" Cluj, pentru a nu fi vreo confuzie cu FCSB, dar va fi chiar "U" Cluj, nu ca FCSB care nu e Steaua.

Contactat, Gigi Becali nu a vrut să comenteze informaţia. "Doamnă, mie de la o valiză la Cluj mi s-a tras tot necazul. Chiar nu vreau să comentez" - a scurtat discuţia patronul FCSB, viitorul patron al FCS"U".

Emil Boc a ţinut să sublinieze că "orice ban în plus la bugetul Clujului, care să poată fi folosit la transpunerea în viaţă a Metroului şi Trenului Metropolitan sunt bine veniţi".

"Orice sumă mai mare decât cea de 8 milioane de lei dată de Guvern pentru implementarea Metroului este bine venită, nu contează de unde vine".

Până la ora publicării acestei ştiri de 1 aprilie, nici un reprezentant al suporterilor U Cluj (ai galeriilor) nu a putut fi contactat ca să comenteze situaţia. Ei încă dorm. Şi nu neaparat pentru că de trei zile sunt la proteste...

Adauga comentariu