”U” Cluj, scoasă afară de pe Cluj Arena de o competiție de atletism. Unde se va juca barajul cu Hermannstadt, domnule Tișe?

Manșa tur a barajului dintre FC Universitatea Cluj și FC Hermannstadt, se va disputa pe 8 iunie. Din păcate pentru fanii clujeni, 99% meciul nu va avea loc pe Cluj Arena, indiferent de ce declară oficialii echipei în presă.

Concret, în perioada 7-8 iunie, Cluj Arena e închiriată de Federația Română de Atletism, care organizează Campionatele Internaţionale de Atletism ale României. Conform site-ului oficial al competiției, 300 de sportivi din 14 țări (Kenya, Kirgistan, Japonia, Qatar, Serbia, Bosnia, Ungaria, Israel, Rep. Moldova, Liban, Ucraina, Grecia, România și Turcia) se vor lupta pentru premii în valoare de aproape 30.000 de euro. Astfel, de dimineața până seara, atleții vor ține ocupat stadionul, unde ar trebui să se joace meciul de baraj între FC Universitatea Cluj și FC Hermannstadt.

Conform unor surse din cadrul echipei, se încearcă „negocierea” cu oficialii celor de la Hermannstadt, dar și cu oficialii Federației Române de Atletism, însă șansele ca meciul să se joace pe Cluj Arena sunt aproape nule. De altfel, Iuliu Mureșan, oficialul sibienilor, a declarat în urmă cu o oră că nu va accepta să mute partida la altă dată sau altă oră decât cea stabilită prin tragere la sorți la sediul FRF: 8 iunie 2019. 

Îl rugăm pe domnul Alin Tișe, acest fin manager al județului, să le spună suporterilor Universității unde se va juca cel mai important meci al anului? La Mediaș? La Alba Iulia? 

Adauga comentariu