U Cluj a obținut un egal cu CFR Cluj II, în debutul Ligii a III-a. 6.200 de suporteri au fost la meci

Sâmbătă seara, pe Cluj Arena, s-a disputat primul meci al U Cluj în Liga a III-a. După cele 90 de minute de joc, “studenții” nu au reușit să se impună în fața celor de la CFR Cluj II, deși au avut avantaj până în minutul 89.

La meciul U Cluj – CFR Cluj II au fost peste 6.200 de suporteri, majoritatea fani ai “studenților”. Galeria celor de la CFR a fost foarte anemică, mai puțin de 20 de suporteri fiind prezenți în tribune. În ciuda faptului că galeria U Cluj a fost la înălțime, ca de obicei, U Cluj nu a reușit să se impună în fața rivalilor din Gruia.

Prima repriză a meciului U Cluj – CFR Cluj II s-a încheiat cu scor egal, 0-0. “Studenții” au avut o primă ocazie în minutul 25, când Dorin Goga a șutat din careu, dar mingea a fost reținută de Adrian Rus, portarul CFR Cluj II.  Aceasta a fost de altfel singura ocazie importantă din prima repriză.

Repriza a doua a început cu o schimbare la U Cluj. A ieșit Darius Irimie și a intrat Robert Moldoveanu. În minutul 53 au avut loc modificări la ambele echipe – la U Cluj a ieșit Valentin Lemnaru și a intrat Octavian Ursu, iar la CFR Cluj II au ieșit Daniel Hetea și Alexandru Petruș și au intrat Adrian Ster și Daniel Pârv.

În minutul 59, Dorin Goga a deschis scorul pentru U Cluj.

În minutul 76, a intrat Brian Lemac la U Cluj după ce l-a înlocuit pe Răzvan Greu.

Cu doar un minut înainte de fluierul final, CFR Cluj II a reușit să egaleze prin golul lui Alexandru Petruș.

“Studenții” nu au mai putut să înscrie și au terminat meciul de debut în Liga a III-a la egalitate.

 

Comentarii

geoCFR

26.08.2017 22:57

Pseudo U este o echipa de pluton in divizia a 3-a.

Ducu

27.08.2017 15:12

Ce-am mai râs...  N-a fost niciun derby, cei de la ACSFAN au jucat cu echipa a cinspea din deal si n-au fost in stare sa-i faca fericiti pe cei catva golani, pe cei cativa suporteri care nu stiu de ce si pe cine sustin si nici pe acei multi pensionari care au platit un leu cincizeci sa vada un derby...  Vai de noi si de fotbalul nostru... Ba mai mult, am sarit sa le batem si mana de suporteri care, in loc sa stea la tv sa vada cum pierde prima lor echipa la Timisoara, au venit sa-si sustina echipa, chiar daca era a cinspea si nu era niciun derby... Asta-i caracterul studentesc, asta ne invata in primul semestru la toate prestigioasele universitati ale orasului de cinci stele, sa ne batem cu suporterii civilizati ai echipelor adverse. Boc, demisia !

Adauga comentariu