U Cluj MINTE in cazul Telcean! Ce spune mama fundasului: "Comunicatul clubului este lipsit de fair-play! Cu noi, familia, nu a discutat nimeni de la U! I s-a dat de inteles ca pentru el nu mai e loc in actuala formula! De ce a dat clubul acest comunicat?"

"Conducerea" clubului U Cluj calca zilnic in strachinile minciunii. E haos la U din nou! Pe surse, ni se spune ca batranelul senil Constantin Raduta vrea sa il dea afara pe Mircea Cojocaru, suparat ca acesta din urma le reproseaza verde in fata celor din conducere ca sunt incompetenti. Tot Raduta, la presiunile lui Cosmin Irimies, vrea sa il numeasca in locul lui Ovidiu Blag, zis si Obosila, plecat din functia de manager, pe sinecuristul Bogdan Cantor. Intre timp, jurnalistul Patrice Podina lanseaza o bomba incredibila: clubul are datorii de peste 400 000 de euro, suma rezultata in urma unui audit. Cine se face vinovat de "gaura"? Iar datorii? Iar mizerii financiare?

Dar cireasa de pe coliva mincinosilor care conduc acum Universitatea a fost halita azi cand "conducerea", nervoasa pe  impactul articolelor mele in care aratam ca alungarea lui Telcean de la U este cea mai mare prostie facuta de Blag si Raduta, a publicat pe pagina de Facebook un text incredibil, practic, nu ii rugase nimeni pe tampitii din conducere sa spuna ceva despre Telcean.

Pe pagina de Facebook a Universitatii, jurnalistul Mihai Hossu lasa un comentariu ironic, insinuand ce s-a intamplat in fapt:

"De asemenea, precizam ca dorința lui Telcean și a familiei de a pleca de la Universitatea a apărut fără nicio legătură cu discuția în care antrenorul echipei i-a comunicat ca nu întra în vederile sale pentru acest sezon. Clubul Universitatea își exprima regretul pentru eventuala asociere între cele doua evenimente și va îndeamnă sa urmăriți doar canalele oficiale de informare, ca în '85.", zice Hossu ironic. 

Comentariul lui Hossu starneste reactii. Una dintre ele, cea mai surprinzatoare. Mama jucatorului ii da like comentariului lui Hossu, practic confirmand "banuiala".

 

Pentru ca ni s-a parut rezonabil sa lamurim situatia, am contactat-o pe Mihaela Telcean, mama jucatorului, ca sa lamurim cateva aspecte. Lamuririle doamnei, de altfel o femeie foarte educata si foarte la curent cu situatia de la U, s-au dovedit a fi nu numai asumate, ci adevarate lovituri de tun.

"Domnule Alexa, Tudor Telcean e un jucator ce iubeste U Cluj si a investit enorm din punct de vedere emotional acolo. El are un contract cu clubul si unul cu domnul Bogdan Apostu. Nu am inteles sub nicio forma rostul "comunicarii" clubului pe pagina de Faebook, care aduce a linsaj mediatic. La ce ma refer zicand asta? Ca mai sunt acolo si oameni care il acuza pe Tudor Telcean de tradare, dar el nu a tradat nimic si, mai ales, nu a tradat U. Pur si simplu, i s-a dat de inteles ca nu mai intra in optiunile antrenorului Lincar. Atunci, impresarul Apostu a venit cu aceasta varianta. Tudor nu a plecat pentru bani, ca nu e nevoit de bani (n.r. nici Telcean nu si-a incasat salariul pe ultimele 3 luni). M-a deranjat faptul ca familia noastra a fost implicata in comunicat, ca s-a folosit cuvantul "familia" in comunicare, in conditiile in care noi, parintii lui, nu am vorbit niciodata cu nimeni din conducerea U, nici in trecut, nici acum, cand cu imprumutul. Va zic clar, Tudor nu si-a dorit sa plece neaparat, este student la zi la facultatea de sport la Cluj, are aici familia, dar... daca nu l-a mai vrut nimeni, ce sa faca?! Cand se aduce in poarta un jucator under 21 din afara U Cluj si i se spune ca el, ca fundas, nu va avea sansa la joc, caci vor fi folositi fundasi mai experimentati, ce sa inteleaga Tudor Telcean?! Noi resepctam clubul U Cluj, dar nu mi s-a parut corect ce au spus in comunicatul de pe Facebook", a incheiat doamna Telcean convorbirea cu mine.


Acuma, dragii mei hateri si fani, trebuie sa lamuresc pentru voi cateva lucruri. Telcean era (si este) unul dintre cei mai valorosi "fii" ai Universitatii Cluj, pentru care FCSB facuse anul trecut oferta de 150 000 de euro si care nu a fost vandut de Radu Constantea tocmai pentru ca avea potential mai mare de atat. Practic, tembelii de Blag, Raduta si Lincar au decis sa il dea imprumut la Arges cu optiune de cumparare, da?, si sa aduca un jucator de acolo tot imprumut, dar fara optiune de cumparare. Cine iese cel mai prost IAR? U Cluj, evident!

Practic, taranul obosit de Ovidiu Blag, care grohaia acum 2 luni ca e nevoie de centre de copii si juniori si de "pepiniera" U Cluj, a admis ca Telcean sa fie aruncat de Lincar in bratele argesenilor. Nu fiti prosti, Lincar e pe blat cu impresarul Bogdan Apostu, TOTI jucatorii veniti in ultima vreme la U sunt adusi de Apostu pe comisioane babane, dar doar imprumutati.

Intelegeti tripla prostie?

1. Telcean intra in ultimul an de contract cu U, dupa anul de la Arges, ba chiar poate fi cumparat de Arges si revandut pe sume mai mari altora. In loc sa faca U bani de pe Telcean, va face Argesul. Bravo, tampitilor!

2. Apostu aduce la U jucatori imprumutati sau cu contracte de maxim un an. Nu zice nimeni ca-s rai, dar sunt imprumutati, practic, peste un sezon, toti se vor carabani de la U, cu marea precizare ca altii vor lua bani pe ei si ca U doar le-a pus meciuri in picioare.

3. U Cluj plateste comisioane la impresarul Apostu, in conditiile in care in anii trecuti, comisoane la impresari nu s-au platit. 

 

Acesta este adevarul despre cazul Telcean. Ziar de Cluj mai demonteaza o minciuna de-a lui Blag si Raduta. 

 

Adauga comentariu