U Cluj începe Liga a III-a cu o confruntare “istorică”. Suporterii sunt așteptați în număr mare, sâmbătă seara, pe Cluj Arena

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, este programat primul meci al U Cluj, în Liga a III-a, seria a V-a. “Studenții” îi întâlnesc pe eternii rivali, CFR Cluj II.  Sute de suporteri și-au anunțat prezența la meci pe rețelele de socializare, dar în mod sigur numărul acestora va fi mult mai mare.  

“Ne vedem CU TOȚII pe stadion! ÎMPREUNĂ SUNTEM "U"!” – acesta este îndemnul “Șepcilor roșii” pentru toți suporterii din Cluj, înainte cu câteva ore de începerea jocului cu CFR Cluj II. Este un meci important pentru U Cluj pentru că marchează debutul în Liga a III-a.

Antrenorul “studenților”, Marius Popescu, declara într-o conferință de presă premergătoare meciului că acest meci presupune o atenție mare din partea jucătorilor și se așteaptă la un număr mare de suporteri.

“Așteptăm suporterii în număr cât mai mare la stadion pentru a participa la startul sezonului, iar noi vrem să-i mulțumim cu un joc consistent. Clar că din punct de vedere al rivalității băieții sunt mult mai motivați, dar nu este importantă doar adversara. Nu mă interesează foarte mult ce fac ei, cât ce facem noi. Știu doar că și CFR Cluj acordă o atenție deosebită acestui joc. Atitudinea și motivația primează. Având în vedere rivalitatea locală clar că acest meci presupune o atenție mai mare”, a spus Marius Popescu.

Biletele costă 10 lei la peluză, 1,9 lei pentru elevi / studenți / pensionari  (doar cu cartea de identitate și carnetul de elev / student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie), 12 lei la Tribuna a II-a și 40 de lei la VIP (Tribuna I, etajul 3).

Sâmbătă, biletele se pot cumpăra de la Cluj Arena, cu începere de la ora 16.00.

Comentarii

Mihai

26.08.2017 10:15

Eternii rivali, CFR II? Poate "echipa a doua a eternilor rivali, CFR Cluj"

Adauga comentariu