„U” Cluj are şansa să repare cu Pâncota ce a stricat la Satu Mare. Cu o victorie, „studenţii” îşi pot asigura liniştea de Sărbători

Universitatea Cluj va întâlni, mâine dimineaţă, pe Şoimii Pâncota în etapa a 3-a a play-out-ului seriei Vest din liga secundă. Meciul de pe Cluj Arena nu e decisiv în perspectiva clasamentului final, însă are o importanţă deosebită pentru următoarele două săptămâni la clubul clujean.

„Studenţii” au nevoie de victorie pentru a se putea distanţa la patru puncte de adversarul de mâine, care ocupă acum primul loc retrogradabil direct, însă un succes o poate sălta pe „U” chiar şi un loc în clasament, peste poziţia ce duce la baraj. Olimpia Satu Mare, formaţia care se află la egalitate de puncte în ierarhie cu clujenii, dar pe poziţia a doua, are meci dificil pe terenul liderului din play-out, CSM Râmnicu Vâlcea, iar un succes al sătmărenilor pare puţin probabil.

Pe de altă parte, conform CJSport.ro, cele trei puncte pe care Universitatea le poate obţine mâine au şanse mari să se dubleze etapa următoare, atunci când pe Cluj Arena vine deja retrogradata Metalul Reşiţa, astfel că Moruţan şi colegii săi se pot gândi la sărbători liniştite de Paşte încă după meciul de mâine. Un eventual eşec, însă, va complica extrem de mult situaţia Universităţii, de care se poate apropia periculos şi Unirea Tărlungeni, care joacă mâine la Reşiţa.

Partida cu Şoimii Pâncota, echipă pregătită de către fostul jucător al Universităţii, Zsolt Muzsnay, va începe la ora 11:00, biletele putând fi cumpărate de astăzi la preţul de 10 lei, copiii şi elevii având reducere 50%.

Adauga comentariu