„U” Cluj, amendată din nou cu 80.000 de lei de către FRF. Cristocea şi Ciupe sunt cei „vinovaţi” acum

Comisia de Disciplină a FRF continuă să o amendeze Universitatea Cluj, după ce clubul ardelean nu şi-a plătit datoriile faţă de foştii jucători.

Pe lângă sancţiunea de 80.000 de lei primită la începutul acestei săptămâni, pentru că nu şi-a achitat restanţele faţă de Ionel Ganea şi Emilian Dolha, miercuri „U” a primit aceeaşi amendă şi după memoriile depuse de Raul Ciupe şi Vasilică Cristocea. Chiar dacă fundaşul dreapta al lui „U” s-a reîntors la echipă, acesta nu a renunţat la banii pe care trebuia să-i primească din precentul său „mandat” la Universitatea, iar Comisia de Disciplină a somat clubul la care evoluează să-i plătească lui Ciupe salariile restante, anunţă CJSport.ro.

Ca şi în cazul de luni, deocamdată decizia nu este definitivă, dar atunci când „U” nu mai are nicio cale de atac este obligată să plătească cei 80.000 de lei, datoriile vechi către cei doi jucători, dar şi penalităţile primite luni, pentru a mai putea fi programată în campionat. Singura speranţă pentru „studenţi” va fi implicarea la echipă a investitorului spaniol, lucru ce trebuie făcut, în primul rând, până săptămâna viitoare, atunci când „U” trebuie să plătească peste 50.000 de euro lui Ionuţ Neag şi Emilian Dolha pentru a nu intra în faliment.

Adauga comentariu