U-BT Cluj a pierdut categoric cu Steaua, într-un meci în care bucureştenii au atins suta de puncte

U BT Cluj a pierdut categoric meciul disputat vineri seară, în deplasare, 100-82, cu Steaua Bucureşti, în cea de-a 29-a etapă din Liga Naţională de Baschet Masculin.

Clujenii au plecat în formulă completă în capitală însă au capotat dezamăgitor în faţa steliştilor. Gazdele au intrat cu 6 puncte ecart la pauză, 47-41, după 27-24 şi 20-17 în primele două sferturi. Sfertul 3 a fost echilibrat, 22-21, însă în ultimele zece minute gazdele s-au impus categoric, 31-20. Jocul s-a încheiat cu 100-82 pentru Steaua, anunta CJSport.ro.

De la U BT Cluj s-au remarcat Dykes, 20 de puncte 5 recuperări şi 5 pase decisive, Filip Adamovic, care a semnat un double-double (minim câte 10 puncte şi recuperări sau pase decisive), 19 puncte şi 10 pase decisive, Baciu 11 puncte şi Pasalic 10 puncte 4 recuperări şi 3 pase decisive.

De la Steaua au ieşit în evidenţă Troupe 19 puncte, Nicoară 17 puncte 3 pase decisive 6 recuperări, Maleseveic şi Marinovic cate 16 puncte.

“Strategie greşită”

“Strategia aleasă pentru acest meci nu a fost bună absolut deloc iar numeroasele greşeli mai ales în apărare ne-au condus la acest rezultat. Nu sunt absolut deloc mulţumit, trebuie să schimbăm mentalitatea, în primul rând individuală când vorbim de un joc de o asemenea importanţă. Nu este timp prea mult, mai avem doar câteva zile până la următorul meci, meci în care trebuie să jucăm altceva,altfel de baschet mai aproape de valoarea noastră”, a declarat Marcel Ţenter după meci.

Pentru U BT Cluj urmează două meciuri acasă, cu CSU Atlassib Sibiu, miercuri, 30 martie de la ora 19 şi cu BC Mureş, sâmbătă, 2 aprilie de la ora 18.

Adauga comentariu