U-BT Cluj a marcat 99 de puncte în Kosovo şi s-a calificat în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup

Performanţă pentru U-Banca Transilvania Cluj, care a reuşit să se califice în faza a doua a grupelor FIBA Europe Cup cu două meciuri înainte de finalul primei părţi a competiţiei.

Elevii lui Mihai Silvăşan s-au impus cu 99-76 în deplasare cu KB Peja, după un meci controlat în totalitate, mai ales în prima lui jumătate. Ardelenii conduceau cu 21 de puncte la pauza mare, 50-31, în următoarele două sferturi Adamovic şi colegii săi reuşind să menţină o diferenţă constantă.

Clujenii s-au oprit la 99 de puncte marcate, suficient pentru o victorie clară, a patra consecutivă din grupa G, care înseamnă, automat, şi calificarea în faza a doua a competiţiei. Vlad Moldoveanu şi Aleksandar Rasic au marcat, împreună, aproape jumătate din punctele echipei clujene în meciul din Kosovo, iar U-BT continuă să conducă grupa din care face parte, având opt puncte, cu unul mai mult decât Gaziantep şi cu trei peste următoarea clasată, KB Peja.

O victorie în meciul de săptămâna viitoare împotriva turcilor, din Sala Sporturilor „Horia Demian”, le va asigura şi locul 1 în grupă, clujenii urmând să meargă, mai apoi, doar în excursie în Cipru.

Adauga comentariu