TVR Cluj a devenit televiziunea regionala a chiolhanurilor si barterelor! Couti se foloseste de postul public ca de o televiziune comerciala personala! Zeci de mii de euro "sparti" pe proiecte editoriale inutile girate de Doina Gradea!

Romeo Couti se apropie ca si longevitate in functia de sef al TVR Cluj de cea a lui Mugur Isarescu. A supravietuit la schimbari de regimuri politice, prim-ministri, presedinti de tara, presedinti de TVR. Toti au venit si au plecat, doar el a ramas pe functie de mai bine de un deceniu. Sa fii sef la TVR Cluj poate fi o intreprindere plicticoasa. Nu trebuie sa faci anchete, nu trebuie sa faci decat reportaje mumoase, cu cultura, cu pescuitul, cu alea alea, nu trebuie sa vii musai la job. Echipa ti-o compui din reporteri si tehnicieni sinecuristi, recomandati de pile politice. Fiindca TVR Cluj e jobul de vis pe care ti-l poti dori ca ziarist, iei 5000 de lei pe luna in mana si vii 2 ore la job pe zi. 

Ca director, ca sa elimine plictiseala teribila ce il apasa, Romeo Couti a inventat un sistem de smecherii editoriale si financiare care sa ii mai amuze existenta profesionala. A inventat proiectele editoriale inutile. L-a apucat peste noapte iubirea de jurnalisti din Moldova, apoi din Ucraina, apoi l-a apucat dragostea pentru multiculturalitate si unguri, apoi iubirea de Europa, mai apoi iubirea pentru poporul evreu. Sa mori, nu alta, ce anvergura multilateral editoriala a dobandit Couti, zici ca ar fi seful Euronews, nu altceva.

In numele acestor proiecte "editoriale", a caror relevanta e mai mica decat a unui part de profesor de muzica, Couti a inceput sa foloseasca institutia TVR Cluj ca pe o televiziune proprie. Pentru fiecare proiect in parte, a antamat bartere de mii de euro pe cazari sau haleala, transport si cazare. Generos, si-a luat si nimurucii profesionali apropiati din TVR, dar a avut grija sa linga si funduri academice sau politice: ministri, presedinti de Consilii Judetene, sefi de ong-uri, oameni de cultura, toti s-au hahait in locatii de lux prin tara si strainatate. Cand Romica nu reusea cu barterele, apela la buna sa prietenta si protectoare Doina Gradea, adica fix sefa TVR "mare", care, asa cum vom arata, i-a girat toate tampeniile editoriale. Nu se stie cine a beneficiat de aceste servicii, caci Couti nu da socoteala, el a facut si lista de invitatii pentru Eurovision Turda, EL, ca sa isi intretina relatiile!

 

Din lista de mai jos nici 15 la suta nu s-a respectat. Au fost puse nume peste nume ca sa fie la catastif, in fapt, multe nume sonore nici nu au fost contactate. Asta e putin frauda. 

90 la suta din cei de mai jos sunt niste atarnatori veritabili, pile politice asumate de Couti:

In numele unor tepe editoriale, frecangiii de menta din TVR Cluj chiolhanesc pe bani publici, practica periculoasa ce transforma TVR Cluj intr-un "stat in stat": NICIUNA dintre statiile regionale ale TVR "mare" nu are asemenea libertati.

Normal ca pe Romica Couti il doare la banana de presa sau sefi, daca insasi PDG Doina Gradea, sefa TVR, ii semneaza toate aberatiile si i le si deconteaza:

 

Sa citim aici un raport de autolimbi in cur pe care Couti si-l scrie si il semneaza. Nu suntem in 1985, ci in 2019. Sus, pe mizeria asta de raport cu mentiuni, Doina Gradea semneaza ca o prin secretara de judet: DE ACORD. In fapt, procedura prevede un raport detaliat, pe zile, ore de transmisie. Ce vedeti aici mai jos se numeste "laba trista".

Astia-s papagalii din TVR Cluj care s-au hahait la simpozionul de sprituri europene din 2018:

Flegma in ochii contribuabilului e insusi titlul acestui pseudo eveniment. Ba, sunteti prosti: TVR Cluj si Couti au spart sute de milioane de lei ca sa faca "o adunare pregatitoare", baaaa, incredibil! Adica un chiolhan grobian pe bani publici girat de Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud! 

Adauga comentariu