Tvdece a facut cincinalul!

Unul dintre cele mai populare bloguri clujene a implinit ieri cinci ani. Florica si Zicu sarbatoresc jumatate de deceniu de cand au intrat in online cu o tema noua. 

In centrul schimbarilor se afla header-ul, imbogatit cu elemente specifice Clujului si adaptabil, “in functie de conditiile meteo de la Cluj”. 

“Am diversificat butoanele din meniu, astfel incat sa punem in valoare cat mai mult continut pe care il consideram noi interesant. Am pus accent pe imagini, care sa spuna povestea vizuala a fiecarui post. In rest, suntem tot noi: sutienul si cravata :)”, anunta oficialii blogului. 

Practic, schimbarea blogului e un cadou pe care echipa Tvdece il ofera cititorilor. 

 “E clar ca sunt unii dintre cei mai frumosi ani din vietile noastre. Si suntem recunoscatori fiecarui om care ne-a onorat cu o vizita pe blog si tuturor celor pe care i-am întalnit prin intermediul online-ului si ne-au modelat ca oameni”, mai spun acestia in articolul aniversar. 

Pentru ca au reusit sa tina cinci ani lungi un blog plin de umor acid, savoare, ironie haioasa si prospetime, le spunem Jos Palaria celor de la Tvdece!

Foto: printreranduri.eu

 

Adauga comentariu