Turneul international de tenis BT Open 2016 a adus la Cluj-Napoca zeci de tenismeni din toate colturile lumii

Al noualea an consecutiv pentru Turneul International de tenis Banca Transilvania Trophy, organizat la Winners Club din Parcul Rozelor, a adus la Cluj zeci de tenismeni si sustinatori ai tenisului de calitate. Specificul turneului este de tip futures, unde jucatorii aflati la inceput de drum au ocazia  sa acumuleze, pe langa experienta, mult ravinitele puncte ATP pe baza carora se construieste cariera fiecarui tenisman.

 

Tuneul se desfasoara pe perioada a 7 zile, finala urmand sa se dispute in data de 30 iulie. O noutate anul acesta e faptul ca din cei 90 de tenismeni inscrisi in turneu, majoritatea sunt romani, o veste buna atat pentru tenisul romanesc cat si pentru cel de calitate. Totodata, prezenta jucatorilor romani in cadrul turneului reconfirma importanta acestor tipuri de turnee in peisajul tenisului romanesc.

 

Dovada o face si numarul mare de romani care au intrat in semifinala. In cursul zilei de azi sunt programate semifinalele probei de simplu si finala la dublu, astfel: de la ora 14:00 va incepe semifinala dintre Andrei Apostol (ROU) si Vladyslav Manafov (UKR). Apoi se va disputa cea de-a doua semifinala, intre romanii Dragos Dima si Nicolae Frunza. Totodata, in jurul orei 17:30, este programata finala la dublu unde vor participa romanii Victor Anagnastopol si Victor Cornea impotriva echipei formata din Ronan Janocur (FRA) si Vladyslav Manafov (UKR).

 

Maine de la ora 13:00 este programata finala turneului, unde speram sa avem romani invingatori.Pentru toti cei care doresc sa incurajeze tenisul de performanta, intrarea este libera pe toata durata competitiei.

Adauga comentariu