TUPEU! Avocatul interlopului Calin Man, retinut aseara de Parchet pentru proxenetism, l-a vizitat de dimineata LA BIROU pe seful Politiei Dej, Alin Campean

Nu se linistesc inca baieteii din Dej, in ciuda faptului ca procurorul Valentin Uritescu i-a cam bagat in sparieti pe interlopii care stateau la chefuri acum cateva zile cu seful Politiei Dej, Alin Campean!

Potrivit unor surse bine informate, azi de dimineata, Cristian Dumitrescu, avocatul interlopului Calin Man, a facut o vizita intempestiva la sediul Politiei Dej, discutand minute in sir in biroul comandantului, Alin Campean. Calin Man interlopul si Alin Campean, comandantul de politie din Dej, sunt foarte buni amici, ba chiar au fost si la muntele Athos, manca-i-ar mama de frati de sange.

Va mai dam una: azi, au fost convocati la IPJ Cluj de urgenta atat seful Politiei Dej, cat si Valer Gavrila, zis si "domnu' Valer".

De ce? Cineva tare de tot din Ministerul de Interne a sunat aseara de la Bucuresti la Cluj si a zis ca, daca nu se reface ancheta mizerabila a Biroului Control Intern, vine jihadul pe tot IPJ Cluj si nu oricum, ci cu Corpul de Control al MAI.

Nimic nu ne scapa, Aline. Iti aratam noi tot fake news si dume de taran de Dej, pana o sa iti iasa pe nas!

 

Adauga comentariu