Tu mergi la TIFF? Naturlich!

Este întrebarea și răspunsul la ordinea zilei în această perioada între doritorii de film.

Dacă e mai, la Cluj e Transilvnia International Film Festival. Ajuns la cea de-a treisprezecea ediție, evenimentul mută capitala cinematografiei autohtone în cel mai important oraș din Ardeal.

În 2014, organizatorii pregătesc un program cu totul inedit. De la proiecția filmului Philomena, din cadrul ceremoniei de deschidere din această seară, trecând prin coloana sonoră a filmelor lui Charlie Chaplin și terminând cu redescoperirea unui depozit de filme uitat, toate evenimentele din cadrul festivalului promit să transpună cinefilii într-o altă lume.

Dar ce este un festival de film fără filme? Ediția a treisprezecea a TIFF-ului se va desfășura în nu mai puțin de 15 locații: de la Mănăștur Open Air și până la Cinema Mărăști, TIFF-ul va traversa Clujul de la Est la Vest și chiar îl va depăși. Unele dintre evenimentele conexe festivalului se vor desfășura la castelul Banffy din Bonțida.

La fel ca anul trecut, Naturlich,mobilier und decorațiuni, unul din liderii pieței de mobilă din România este aproape de TIFF. Firma susţine și în acest an  Festivalul International de Film Transilvania de la Cluj. Mai mult, Naturlich va prezenta pe 5 iunie orele 18.00 filmul Catedralele Culturii în secțiunea Proiecții Speciale la Cinematograful Florin Piersic.

Mai multe detalii găsești pe naturlich.ro și tiff.ro

Vizionare placuta!

Adauga comentariu