TSB IT Systems, o firmă cu zero angajați, a făcut profit de aproape 1 milion euro din realizare de software la comandă. Compania a crescut spectaculos în trei ani

TSB IT Systems Cluj-Napoca a fost înființată în 2017 și are obiect de activitate realizarea de soft la comandă (software orientat spre client). Încă din primul an de activitate firma a fost pe profit. Are un singur asociat.

Potrivit ultimelor date financiare disponibile, TSB IT Systems a înregistrat, în 2019, o cifră de afaceri de peste 966 mii euro, o creștere spectaculoasă față de anul 2018 când valoarea veniturilor totale a fost de 100 mii euro. În 2017, primul an de activitate, compania a rulat o cifră de afaceri de aproape 80 mii euro.

În 2017, TSB IT Systems a declarat un profit net de peste 76 mii euro, în anul următor profitul a ajuns la 95 mii euro, iar în 2019 a „sărit” la aproape 948 mii euro.

Încă din primul an de activitate, firma a avut zero angajați.

TSB IT Systems are un singur asociat: Barna Tibor Szilard. Administratorii firmei sunt Barna Tibor Szilard și Barna Erzsebet Melinda.

O singură firmă este conectată direct de TSB IT Systems: NGI Systems SRL Cluj-Napoca. Firma are obiect de activitate tot realizarea de soft la comandă (software orientat spre client) și a fost înființată în 2006. Asociat unic și administrator este Barna Erzsebet Melinda. NGI Systems a avut, în urmă cu doi ani, cifră de afaceri peste 215 mii euro, profit net 51 mii euro și 11 angajați.

Adauga comentariu