Trupa bucuresteana Recovery canta pentru Livia Beju

Pentru a ajuta o jurnalista aflat intr-o situatie disperata, rockerii din formatia Recovery vor sustine duminica, 29 ianuarie, un concert caritabil pentru Livia Beju. Gestul e cu atat mai laudabil, cu cat cei care se implica in organizarea evenimentului nu o cunosc personal pe Livia. Evenimentul va avea loc in clubul bucurestean Mojo (Str. Garboveni, nr. 14), de la ora 20 si il va avea pe scena si pe actorul Geo Visan. Cei care se implica in organizarea evenimentului nu o cunosc personal pe Livia.
“Am aflat ca are nevoie de ajutor, am sunat niste prieteni care canta si speram sa o putem ajuta pe Livia Beju. Am cautat informatii pe Internet, am luat date din comunicate si am promovat cat am putut concertul. Ideea e sa vina lumea la concerte”, a explicat Ioana Calimanescu, cea care a initiat actiunea.
Formatia Recovery a fost fondata in 1 ianuarie 2013 si este formata din Vladimir Pocorschi (Voce, chitara), Lavinia Sateanu (voce, vioara), Stefan Ciobanu (voce, clape), Vlady Sateanu (bass, backing vocals) si Florin Hamza (tobe).
“Suntem o trupa de coveruri reorchestrate si cantate intr-o maniera absolut personala. Am fost absolut de acord cu ideea Ioanei Calimanescu de a ajuta-o pe Livia Beju, mai ales ca e un om oarecum din bransa, daca voi nu ati fi, nici noi nu am fi. Speram sa o cunoastem la concert si sa vina oameni faini care sa o ajute”, a declarat Lavinia Sateanu.
Participantii la eveniment sunt invitati sa plateasca o taxa de 20 de lei, numita pe afis “Support Livia”. Livia Beju sufera de sindromul Marfan, o boala genetica ce ii ameninta viata, manifestandu-se prin dilatarea aortei, disfunctii ale valvelor inimii, dislocarea cristalinului, miopie si alungirea extremitatilor. Jurnalista ar avea nevoie de 500 de euro lunar pentru tratament, plus bani pentru a apela si la medici din strainatate. Cei care o pot ajuta pot accesa platforma de fundraising sau donand in conturile publicate pe pagina ei.

Adauga comentariu