Trocul cu haine, moda pe timp de criza

Clujencele cu buget redus isi innoiesc garderoba facand schimb de haine pe internet Sute de clujence dovedesc ca trocul este  practicabil si in ziua de astazi. Fiecare dintre ele au acasa obiecte care le-au fost de folos odata, dar acum fie s-au plictisit de ele, fie nu le mai folosesc;  sau pur si simplu vor o schimbare, asa ca s-au hotarat sa le dea. Nu oricum, ci la schimb cu alte obiecte.  Pentru asta, la Cluj s-a creat, pe un site de socializare, un grup special pentru schimburi.
“E convenient, economiseste bani , salveaza ore de alergat prin magazine si jinduit in fata vitrinelor, iti ofera varietate si…s-ar putea ca ceva care cuiva prisoseste, sa devina <<piesa de rezistenta>> a dulapului tau”, isi explica clujencele apartenenta la grup.
Aici se gasesc zeci de albume cu haine, pantofi si accesorii, toate oferite in schimbul altor obiecte. O rochie in schimbul unei perechi de pantofi, o bratara pentru un lant, un telefon mobil pentru un altul, o brosa pentru un inel, acestea sunt doar cateva dintre cererile afişate pe aceste grupul virtual.  

Adauga comentariu