Trist și dezamăgit, senatorul de care nu a auzit nimeni, Vasile Ilea, s-a înscris în Pro România. Ziar de Cluj a anunțat demisia încă de acum o lună și jumătate

După ce și-a anunțat demisia printr-un mesaj pe Whatsapp pe grupul intern al PSD Cluj, senatorul Vasile Ilea, despre care nu a auzit nimeni, a anunțat acum că s-a înscris în Pro România, partidul lui Victor Ponta. PSD nu a pierdut nimic cu această plecare, deci nici gașca lui Ponta nu a câștigat nimic acum că l-a primit cu brațele deschise pe Ilea.

De când a ajuns senator, în 2016, Ilea a pierdut vremea pe scaunele și holurile Parlamentului. A mai și încasat bani pentru frecatul mentei prin București. De la preluarea mandatului până acum a avut 78 de inițiative legislative, zero declarații politice, 2 întrebări, 1 interpelare, 1 întrebare adresată primului ministru, 5 luări de cuvânt în plen, 1 moțiune. Cu acest mega bagaj de activități politice s-a dus la Pro România, să mai doarmă și în tabăra PSD-ului mic.

Motivele plecării din PSD le-a explicat, la începutul lunii iulie, într-un mesaj lung pe Whatsapp. Se arăta trist și dezamăgit de drumul pe care a apucat PSD. Spunea că nu mai suportă manipularea, delațiunea, lipsa de bun simț și atitudinea unora care au lucrat împotriva celor care au coloană vertebrală. A adus vorba atunci și despre promisiunile pe care le-a făcut clujenilor.

„Eu știu ce am promis clujenilor mei, vreau să stau cu fruntea ridicată în fața lor și nu am să mă compromit sub o asemenea conducere”, scria, printre altele,Vasile Ilea, în iulie.

Vasile Ilea a fost membru PSD din 1994 până în iulie 2019.

Citește și:

Bucurie! Ilea, senatorul neica nimeni, isi da demisia din PSD Cluj! Acum e sigur ca vom scapa de acest papagal politic irelevant

Vasile Ilea, declaratii dupa mesajul cu demisia: "O sa vedeti zilele urmatoare ce o sa se intample!"

Adauga comentariu