Trimite Viorica Dăncilă CORPUL DE CONTROL la Cluj, din cauza UNTOLD? Scrisoare trimisă tuturor miniștrilor importanți

Organizația județeană Cluj a Partidului Ecologist Român a trimis o scrisoare, prin care cere lămuriri în legătură cu mai multe aspecte ce au legătură cu Untold, în condițiile în care multe lucruri par în neregulă. 

La destinatari au fost trecuți zeci de politicieni importanți din România, printre care miniștrii Petre Daea, Niculae Bădălău, Sorina Pintea, Grațiela Gavrilescu, Vasile Suciu, Mihai Fifor, dar și primarul Emil Boc și prim ministrul Viorica Dăncilă. 

Primăriei Cluj-Napoca, cei de la Partidul Ecologist le-au cerut în baza legii 544 mai multe informații publice (suntem siguri că nu le vor primi niciodată). 

Primăria a fost întrebată sub ce formă juridică a fost cedată folosința asupra Parcului Central în favoarea celor de la UNTOLD. Mai mult, dacă această concesionare s-a făcut prin licitație publică, conform legii. De asemenea, tot conform legii, cei de la Partidul Ecologist vor să afle dacă au existat construcții provizorii pe spațiul verde. 

Întrebările care nu vor primi răspuns niciodată nu s-au oprit aici. Primăria a fost întrebată dacă a efectuat măsuri acustice ale valorilor zgomotului provenit de la festivalul Untold și dacă a aplicat sancțiuni pentru nerespectarea nivelului de zgomot permis de prevederile legale (ha ha ha). Le dorim celor de la Partidul Ecologist succes în a obține un răspuns. 

Totodată, Vioricăi Dăncilă i-a fost solicitat să sesizeze Corpul de control al primului-ministru, conform legii, pentru a cerceta respectarea legii pe durata festivalului Untold. La fel s-a întâmplat și cu instituția prefectului Cluj, ministrul mediului, ministrul dezvoltării sociale, ministrul de interne, ministrul sănătății. Suntem curioși ce răspunsuri vor primi.

CLICK AICI PENTRU A CITI ÎNTREGUL DOCUMENT 

Adauga comentariu